MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Skøn miljøet og din økonomi med en varmepumpe

Af Annoncør

At en varmepumpe er god for din pengepung og miljøet på samme tid er nogle af de vigtigste argumenter for, at du skal skifte til en varmepumpe. Læs mere om fordelene her og find ud af, hvor meget du kan spare ved at installere en varmepumpe.

Din besparelse i kroner og øre

I tilfælde af, at din nuværende energikilde er naturgas, olie, fjernvarme, eller noget helt fjerde, kan du spare en stor del af din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe. En varmepumpe benytter el til at konverterer luften udenfor til varme indendørs. Varmepumpen kan enten omdanne fra luft til luft eller fra luft til vand. Din besparelse ved varmepumpe afhænger af, hvilken type varmepumpe du vælger. En luft til luft varmepumpe giver en smule mere varme per elforbrug relativt til en luft til vand varmepumpe, men uanset hvilken pumpe du vælger, er der en besparelse at hente. Se hvilken besparelse ved varmepumpe du kan opnå, hvis du skifter din nuværende varmeforsyning ud med en varmepumpe.

Den grønne omstilling er billig

Da en varmepumpe udelukkende bruger el til at genererer varme fra luften udenfor, er den langt bedre for miljøet end andre former for løsninger til opvarmning som fx fossile brandstoffer. Du kan derfor understøtte den grønne omstilling, samtidig med at du hjælper din egen økonomi. Og der er faktisk endnu flere fordele og besparelser ved varmepumpe. I og med, at varmepumper er bedre for miljøet end andre varmesystemer, er det politisk besluttet, at der skal være ekstra motivation for at installere en varmepumpe. Det inkluderer blandt andet et tilskud til dig, hvis du vælger at udskifte dit nuværende varmesystem med en varmepumpe. Der er derfor mange gode grunde til, at anskaffe sig en varmepumpe som dit nye varmesystem.

Del artikel

Andre læser også