Succes – få leveret RetNemt måltidskasser til din dør

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Måltidskasser fra RetNemt er suverænt populære i øjeblikket. Det gælder i København såvel som resten af Danmark. Det er særligt børnefamilierne, der har taget konceptet til sig. En af grundene skal findes i, at det hele bliver leveret til din dør. Det vil sige, at alt hvad du skal bruge, bliver pakket for dig og leveret direkte til din adresse. Du skal ikke bruge tid på at spekulere over den ugentlige madplan eller overveje, hvornår du skal handle ind til ugens aftensmåltider. Med RetNemt skal du blot tage stilling til enkelte ting såsom antal retter og personer. Det er lige til at overskue, ikke? Mange børnefamilier nyder godt af, at alle ingredienserne, madplanen og opskrifterne bliver leveret til husstanden. På den måde bliver der frigivet oceaner af tid, og der er mere overskud til de sjove ting i hverdagen.

Måltider til den travle hverdag

Det fantastiske ved RetNemt måltidskasser er, at du selv bestemmer antal personer og dage, som du ønsker mad til. Det vil sige, at du frit vælger, om måltiderne skal være til 2-6 personer og 1-5 dage. Vælger du 5 dage, er det gode, at du får dækket alle hverdagene. Det er typisk der, hvor de fleste har mest travlt og mindst overskud. På den måde er det skønt at være sikker på, at der er aftensmåltider til de dage. Det vil sige, at du skal forestille dig en hverdag, hvor du ikke skal tænke i indkøb. Alle ingredienserne og opskrifterne står klar til dig, så du kan gå i gang med madlavningen, når det passer dig. Og fordi det er måltider til en travl hverdag, er opskrifterne simple og tilberedningstiden kort. Hos RetNemt ved de, at din tid er begrænset, og det vil de gerne tage hensyn til.

Ny lækker madplan fra RetNemt hver uge

Hver uge får du leveret en ny madplan. Det vil sige, at en hverdag med RetNemt måltidskasser byder på stor variation. Du vil sjældent får leveret den samme ret to gange. Der vil være børnevenlige måltider, livretter, klassiske retter med et twist og meget mere spændende. Alle måltiderne har til formål at give dig inspiration, gode madoplevelser og sund næring. Hos RetNemt er der stor fleksibilitet og selvbestemmelse. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem en basis måltidskasse eller designe din egen måltidskasse. Hvis du vælger at designe din egen måltidskasse, kan du vælge, om du vil have basis, flere eller flest af kategorierne “familievenlige”, “hurtige retter”, “økologiske retter” og “sunde retter”. Det er et super fedt tiltag til dig, der gerne vil have medbestemmelse og præge måltiderne med dine personlige præferencer. Som bonus er det også muligt at fravælge ingredienser, som du aldrig ønsker i dine måltidskasser. Det kan eksempelvis være hvid pasta, mejeri produkter eller skaldyr. Det er en mulighed for dig, der eksempelvis er allergiker eller fødevareintolerant.

Børnevenlige og sunde opskrifter til alle måltider

Til alle måltiderne får du leveret lækre, spændende og inspirerende opskrifter. Opskrifterne har du altid mulighed for at gemme, hvis du har lyst til at tilberede retten igen. Det kan være, at du lavede et måltid, som faldt i virkelig god jord hos børnene. Nogle børn kan være super uforudsigelige, så det er altid en god oplevelse at servere mad for ungerne, som bliver spist op. Alle opskrifterne er tilpasset din travle hverdag, så du nemt og hurtigt kan gå i gang med madlavningen. Retterne tager typisk 20-30 minutter at lave og vil være til at gå til. Det kræver ingen masterchef at servere disse retter på trods af, at det er kokke, der står bag opskrifterne. Hvis du er vild med opskrifterne fra RetNemt og gerne vil prøve at eksperimentere med nogle flere, er der et stort udvalg af forskellige opskrifter, som kan findes gratis på deres hjemmeside. På den måde er der altid ny god inspiration at hente. Det gælder både til dig, der er vegetar, spiser glutenfrit eller er vild med din kød. Der er et stort udvalg at vælge mellem.

Nem aftensmad skal være nemt tilgængelig

RetNemt ønsker at gøre madlavningen så nem og lækker for dig som muligt. Derfor bliver der kræset om maden, således hver måltidskasser byder dig på nye spændende smagsoplevelser. God mad skal der være nem adgang til, og derfor vil du opleve, at det ikke bliver nemmere med RetNemt måltidskasserne. For målet er at give dig mere tid i din travle hverdag og skruet op for forkælelsen med fantastisk hverdagsmad. Selv pakningen af måltiderne er foregået, så det er nemt for dig at pakke fødevarerne let ud. Alle ingredienser, der hører sammen, er pakket sammen, så du kan stille det samlet i køleskabet. Det er de små detaljer, der gør forskellen, ikke? Der er ingen binding på måltidskasserne, så du har altid mulighed for at sætte på pause, skifte leveringsinterval eller stoppe helt. På den måde kan du tilpasse leveringerne fra RetNemt efter dit behov.  I travle perioder er det virkelig et hit med måltidskasserne, så dagene føles mindre presset. Det er penge givet godt ud, når det kommer til stykket.

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september

Prøv 1 meter lang Durum: Umut åbner Guldkebab i Valby

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Hvis der er noget kendis-kokken Umut Sakarya kan, så er det at tænke ekstraordinært.

På fredag d. 25. september udvider han sammen med sine trofaste partnere “imperiet” med endnu en kebabshop.

Det sker i Valby på Toftegaards Alle 38, og der er 200 gratis kebab til de første 200 gæster.

Valby-filialen hedder også Guldkebab by Guldkroen, og er således en tro kopi af deres første Guldkebab, som åbnede på Nørrebro i februar.

Læs også: Klassisk hangover-hapser: Bryghus lancerer snasket gourmet cowboytoast

Vild – vildere

Som alt andet med Umut er Guldkebab selvfølgelig ikke en klassisk kebabrestaurant.

Det bliver vild, vildere.

Eksempelvis kan man bestille 1 meter lang Durum, eller rullekebab som andre foretrækker at kalde det.

Det bliver også med en hemmelig chilisovs til at smøre ud over den, som kommer til at give dig nogle problemer på toilettet dagen efter.

Men mon ikke den smager himmelsk og man nyder det så længe, det varer?

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr

Hjemmelavet kebab af svinenakke

Lidt utraditionelt bliver det en kebabbiks med hjemmelavet kebab af svinenakke, så Umut holder sig i svinekøds-genren.

Det er jo Umut og Guldkroen, der står bag, så naturligvis kan man også få deres sprøde fritter med deres berømte hjemmelavede bearnaise sovs hældt ud over.

Det er i hvert fald en sjælden kombi, når det gælder kebab. Der bliver også iskolde fadøl og Umuts yndlingsdrik – Fernet Branca.

Normalt hader Umut og hans partnere alt hvad der handler om vegetar, men også her skrives der historie. Der er nemlig føjet to vegetar-retter til kortet, som begge er ud fra hjemmelavede opskrifter.

Den ene med hjemmelavede falaffel.

På selve åbningsdagen bydes der på gratis kebab til de 200 første.

Læs også:  Ny burgerjoint på Vesterbro opkaldes efter dansk opfinder af burgeren

Hvad: Åbning af Guldkebab Valby
Hvor: Toftegaards Alle 38, Valby
Hvornår: 25. September 2020 kl. 16.00
Hvor meget: 200 gratis kebab

Læs også: Madskribenternes hemmelighed: Her får du den vildeste pasta-oplevelse

Københavns helt nye madoase: Her er Banegaardens helt særlige spisehus

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Næsten side om side med togskinner langs Enghavevej finder man byens nye madoase, Banegaarden.

Det er dog ikke noget man lægger mærke til, for her er dybt idyllisk og fyldt med rå natur og gamle trælader.

I én af dem holder Rakils Spisehus til, og her er hele menuen økologisk, bæredygtig og primært vegetarisk.

Læs også Lige åbnet: Her er Københavns nye skønne madoase

BaneGaarden PR Foto

Hvem er Rakil?

Det første, som måske falder dig ind kunne meget vel være: ”Hvem i alverden er Rakil?”

Og folkene bag Rakils Spisehus kan ikke gøre dig meget klogere.

”Vi aner faktisk ikke hvem Rakil er, men han eller hun har sat sin autograf på laden.

Det kan også være, at der slet ikke står Rakil, men det er hvad vi kunne tyde det til, og så skulle restauranten da hedde det,” fortæller Kenn Husted, som er en af partnerne bag.

Banegaarden fungerer i samarbejde med Aarstiderne, så det var derfor helt naturligt, at spisehuset skulle være vegetarisk.

”Alt hvad vi laver er selvfølgelig økologisk, og så er det bæredygtigt. Så det kan godt være, at man kan få økologisk laks fra Island, men på grund af flytransporten bruger vi det ikke,” forklarer han.

”Vi er på ingen måde frelste omkring det at være vegetar – det er bare den vej det går. Man kan godt til vælge økologisk kød eller fisk, men det er sekundært, og der er mange som bare kører den rent vegetarisk.

Læs også Kan du smage forskel?: Vegansk burger-restaurant på Østerbro har fået god start

Foto Mathilde Mågård Hansen

Genkendelige grøntsager

Bag kødgryderne (undskyld, grøntsagsgryderne) finder man erfarne kræfter i form af køkkenchef, Henrik Junker (tidl. Paustian) og souschef Jonas Harboe (tidl. Palægade og Restaurant Copenhague i Paris).

Og hele tanken med restauranten er, at de erfarne kokke har frit spil.

”Det skal ikke være Michelin det her. Grøntsagerne skal være genkendelige, rustikke og selvfølgelig velsmagende.

Det kunne være fedt hvis vi kunne inspirere gæsterne til selv at bruge flere grøntsager derhjemme,” forklarer Kenn Husted.

Menuen skifter hver uge, og afhænger af hvilke råvarer, de får ind.

”Har de overskud af aubergine på markedet, så bruger vi det. Vi tænker meget på madspild, og det hele bliver en leg om hvordan vi kan bruge råvarerne.

Vi laver kun én menu i køkkenet hver aften, og man kan ikke få andet. Så handler det om at man stoler på, at det vi laver er godt,” fortæller Kenn Husted.

Læs også Københavns nye hotte restaurant er vegansk – og vanvittig velsmagende

Foto Mathilde Mågård Hansen

Vin ad libitum

Man skal naturligvis ikke tørste sig igennem sådan en dejlig middag, og nogle fordele må der være ved at importere sin egen vin.

Legen fra køkkenet er derfor taget videre med ud i restauranten, hvor vinmenuen er droppet til fordel for et koncept om vin ad libitum.

”Jeg er selv på gulvet for første gang i mange år, og det er skide skægt,” fortæller Kenn Husted, der bl.a. har Husted Vin fire steder i byen.

”Jeg har selvfølgelig nogle tanker om hvilke vine, der passer til menuen hver aften, men er folk mere til noget andet, så klarer vi det. Vinene skal ramme gæsterne, og det skal ikke være sådan nogle bitte små glas, man får.”

Du slipper for bare 345 kr. for syv serveringer og 295 kr. for vin ad libitum hos byens nye vegetariske spisehus – og husk lige igen at alle råvarerne både er økologiske og bæredygtige!

Hvad: Rakils Spisehus
Hvor: Otto Busses vej 45, 2450 København SV
Hvornår: Onsdag-lørdag

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram