Succes – få leveret RetNemt måltidskasser til din dør

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Måltidskasser fra RetNemt er suverænt populære i øjeblikket. Det gælder i København såvel som resten af Danmark. Det er særligt børnefamilierne, der har taget konceptet til sig. En af grundene skal findes i, at det hele bliver leveret til din dør. Det vil sige, at alt hvad du skal bruge, bliver pakket for dig og leveret direkte til din adresse. Du skal ikke bruge tid på at spekulere over den ugentlige madplan eller overveje, hvornår du skal handle ind til ugens aftensmåltider. Med RetNemt skal du blot tage stilling til enkelte ting såsom antal retter og personer. Det er lige til at overskue, ikke? Mange børnefamilier nyder godt af, at alle ingredienserne, madplanen og opskrifterne bliver leveret til husstanden. På den måde bliver der frigivet oceaner af tid, og der er mere overskud til de sjove ting i hverdagen.

Måltider til den travle hverdag

Det fantastiske ved RetNemt måltidskasser er, at du selv bestemmer antal personer og dage, som du ønsker mad til. Det vil sige, at du frit vælger, om måltiderne skal være til 2-6 personer og 1-5 dage. Vælger du 5 dage, er det gode, at du får dækket alle hverdagene. Det er typisk der, hvor de fleste har mest travlt og mindst overskud. På den måde er det skønt at være sikker på, at der er aftensmåltider til de dage. Det vil sige, at du skal forestille dig en hverdag, hvor du ikke skal tænke i indkøb. Alle ingredienserne og opskrifterne står klar til dig, så du kan gå i gang med madlavningen, når det passer dig. Og fordi det er måltider til en travl hverdag, er opskrifterne simple og tilberedningstiden kort. Hos RetNemt ved de, at din tid er begrænset, og det vil de gerne tage hensyn til.

Ny lækker madplan fra RetNemt hver uge

Hver uge får du leveret en ny madplan. Det vil sige, at en hverdag med RetNemt måltidskasser byder på stor variation. Du vil sjældent får leveret den samme ret to gange. Der vil være børnevenlige måltider, livretter, klassiske retter med et twist og meget mere spændende. Alle måltiderne har til formål at give dig inspiration, gode madoplevelser og sund næring. Hos RetNemt er der stor fleksibilitet og selvbestemmelse. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem en basis måltidskasse eller designe din egen måltidskasse. Hvis du vælger at designe din egen måltidskasse, kan du vælge, om du vil have basis, flere eller flest af kategorierne “familievenlige”, “hurtige retter”, “økologiske retter” og “sunde retter”. Det er et super fedt tiltag til dig, der gerne vil have medbestemmelse og præge måltiderne med dine personlige præferencer. Som bonus er det også muligt at fravælge ingredienser, som du aldrig ønsker i dine måltidskasser. Det kan eksempelvis være hvid pasta, mejeri produkter eller skaldyr. Det er en mulighed for dig, der eksempelvis er allergiker eller fødevareintolerant.

Børnevenlige og sunde opskrifter til alle måltider

Til alle måltiderne får du leveret lækre, spændende og inspirerende opskrifter. Opskrifterne har du altid mulighed for at gemme, hvis du har lyst til at tilberede retten igen. Det kan være, at du lavede et måltid, som faldt i virkelig god jord hos børnene. Nogle børn kan være super uforudsigelige, så det er altid en god oplevelse at servere mad for ungerne, som bliver spist op. Alle opskrifterne er tilpasset din travle hverdag, så du nemt og hurtigt kan gå i gang med madlavningen. Retterne tager typisk 20-30 minutter at lave og vil være til at gå til. Det kræver ingen masterchef at servere disse retter på trods af, at det er kokke, der står bag opskrifterne. Hvis du er vild med opskrifterne fra RetNemt og gerne vil prøve at eksperimentere med nogle flere, er der et stort udvalg af forskellige opskrifter, som kan findes gratis på deres hjemmeside. På den måde er der altid ny god inspiration at hente. Det gælder både til dig, der er vegetar, spiser glutenfrit eller er vild med din kød. Der er et stort udvalg at vælge mellem.

Nem aftensmad skal være nemt tilgængelig

RetNemt ønsker at gøre madlavningen så nem og lækker for dig som muligt. Derfor bliver der kræset om maden, således hver måltidskasser byder dig på nye spændende smagsoplevelser. God mad skal der være nem adgang til, og derfor vil du opleve, at det ikke bliver nemmere med RetNemt måltidskasserne. For målet er at give dig mere tid i din travle hverdag og skruet op for forkælelsen med fantastisk hverdagsmad. Selv pakningen af måltiderne er foregået, så det er nemt for dig at pakke fødevarerne let ud. Alle ingredienser, der hører sammen, er pakket sammen, så du kan stille det samlet i køleskabet. Det er de små detaljer, der gør forskellen, ikke? Der er ingen binding på måltidskasserne, så du har altid mulighed for at sætte på pause, skifte leveringsinterval eller stoppe helt. På den måde kan du tilpasse leveringerne fra RetNemt efter dit behov.  I travle perioder er det virkelig et hit med måltidskasserne, så dagene føles mindre presset. Det er penge givet godt ud, når det kommer til stykket.