ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerens fedeste familieoplevelse: Tag på klatretur i 50 meters højde

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Det er sommerferie, og familien holder fri. Men hvad skal man dog lave?

Det kan være svært at finde aktiviteter, som både forældre og børn synes er sjove, men vil I prøve noget vildt og anderledes, har vi et godt bud på an fed oplevelse lige her i København.

På Refshaleøen ligger B&W’s gamle skibsværft, og her bliver ikke længere bygget skibe, men derimod klatret og prøvet grænser af til den helt store guldmedalje.

I den enorme hal på adressen Refshalevej 177 holder Urban Ranger Camp til, og inden for de tårnhøje mure kan man udfordre sig selv og familien eller vennerne på verdens højeste indendørs High Roping-bane.

Alle kan være med

Hvis du ikke har prøvet noget lignende før, undrer du dig måske over, hvad High Roping er for noget.

Det er en klatrebane med udfordrende forhindringer undervejs, og i dette tilfælde foregår det i intet mindre end 50 meters højde oppe under taget.

Urban Ranger Camp er for hele familien. Foto: PR

Selv om det lyder vovet, kan alle faktisk være med – man skal blot være minimum 155 cm høj og veje max. 120 kg, og man behøver ikke at være i god form.

Indledningsvis bliver man iført seler og hjelm og får en introduktion af en af stedets kyndige rangers, så man bliver fortrolig med alt fra karabinhager til svævebaneteknikker.

Herefter kan man begive sig ud på klatretur, og der er i alt fire tracks, man kan gennemføre.

Hvert track byder på sjove udfordringer, hvor man blandt andet får udfordret balancen, og de fire tracks stiger i sværhedsgrad fra Track 1 til Track 4.

Flere fede aktiviteter

Oppe under taget er der i alt 28 forskellige rebaktiviteter med fire afsluttende svævebaner, der udfordrer dig på såvel fysikken som det mentale.

Svævebanerne er den helt perfekte afslutning på strabadserne i højden, for det kilder i den grad i maven, når man suser på tværs af den store hal i høj fart, og det er svært ikke at hvine af grin.

Foto: Camilla L. Stahlschmidt

High Roping er ikke den eneste aktivitet, Urban Ranger Camp har at byde på.

Lige meget om I er en stor eller lille gruppe, der vil besøge stedet sammen, kan I booke et Team Challenge-arrangement, der er skræddersyet efter jeres ønsker.

Mens I hepper på hinanden og øver jer i at samarbejde, kan I blandt andet vælge imellem 10 aktiviteter i nul til 40 meters højde. Her kan man både rappelle og balancere højt over jorden.

Urban Ranger Camp finder du på Refshaleøen. Foto: PR

Urban Ranger Camp holder åbent hele sommerferien, og alle de sjove udfordringer kan prøves i alt slags vejr, så I kan kigge forbi lige meget, om det regner, eller om solen bager udenfor.

Book tid i sommerferien

Hvis du og vennerne eller familien trænger til en skæg og anderledes oplevelse mellem solbadning og sommerhusture, må I hellere skynde jer at få booket tid til klatring, grin og udfordringer.

Husk, at Urban Ranger Camp har et særligt torsdagstilbud, hvor man kan prøve Urban High Roping for kun 299 kroner.

Alle andre dage er prisen 399 kroner.

Læs mere om Urban Ranger Camp og book på urbanrangercamp.dk.

Hvad: Urban Ranger Camp
Hvor: Refshalevej 177, København K
Hvornår: Mandag, tirsdag og onsdag er der hold kl. 13.00. Torsdagshold kl. 16.00, 17.00 og 18.00. Fredagshold kl. 16.00. Søndagshold kl. 11.00, 12.00 og 13.00. Kun åbent mandag – onsdag i uge 27, 28, 29 og 30. Der åbnes gerne op for flere tider, hvis man er 6 deltagere eller derover forudsat, at der er ledigt på det ønskede tidspunkt.

Del artikel

Andre læser også