Tagrensning giver nyt look til dit hus

Skrevet af: Redaktionen

Sådan får du dit hus til at se ud som nyt igen

Dette indhold er sponsoreret

Står din husfacade og ser lidt kedelig ud? Trænger det til en kærlig hånd og en opdatering? Det kan virke som et uoverskueligt projekt at friske husfacaden op, men det behøves slet ikke være så svært – der skal nødvendigvis ikke så meget til, før dit hus ser ud som nyt igen. Vi har her samlet et par tips og tricks til at få din husfacade til at se flottere og nyere ud. 

Trimning af have

Et godt sted at starte er haven. Haven er mindst lige så vigtig at holde ved lige som huset, men det vigtigste er, at haven passer til dig og dine behov. Hvis man allerede har grønne fingre og lysten til at gå i haven, er det bare at komme i gang. Bare sådan noget som at klippe hækken, luge ud og at slå græsset, gør en kæmpe forskel for husfacaden og på det indtryk, som man får af huset. Hvis man derimod ikke har grønne fingre, så frygt ej. Man kan nemlig sagtens have en pæn have, selvom man ikke har overskuddet til at passe og pleje den. Man kan faktisk bare gøre det let for sig selv og skabe en nem og fin have, der ikke kræver megen arbejde. Det betyder; ikke for mange bede der skal luges i, men blot en græsplæne, der skal slås engang i mellem. Ydermere kan man vælge planter, træer og buske der næsten passer sig selv som f.eks. lavendel.

Husfacade og tag 

Ens husfacade og tag skal stå imod meget; kulde, vind og vejr. Det slider selvfølgelig og derfor er det klart, at facaden engang imellem kan se lidt trist ud og trænge til en genopfriskning. Taget kan være dækket af alger og mos og det samme kan facaden.

Dette betyder ikke der skal lægges nyt tag, eller at huset skal have ny beklædning. Det betyder derimod, at det trænger til en dybdegående rengøring. En rengøring, der er svær at give sig i kast med på egen hånd, da det kræver en del; både viden, men også værktøjet til det. På tagrens.dk er de specialister i lige netop dette, og hos dem kan du blive meget klogere på, om det er en tagrens, tagmaling, facadebehandling eller det hele, som lige netop dit hus har brug for. Facade- eller tagrens er en nem måde at forny ens facade på, og få det til at se friskt ud. 

At få dit hus til at se ud som nyt igen behøves ikke være uopnåeligt, det kræver arbejde, men man styrer selv hvor meget. Ved hjælp af de her to simple trin, kan du nemt give dit hus den genopfriskning det har brug for og skabe et flottere, mere friskt udtryk.