7 retter for 200 kr.: Fiskerestaurant holder nytårskur hele januar
En af 2018’s havfriske restaurantåbninger var The Fat Pike i et gammelt pakhus på Islands Brygge.
Manden bag hedder Torben Klitbo, og han var i sin tid med til at grundlægge madimperiet Cofoco.
Nu står han på egne ben, og med The Fat Pike har han skabt en uhøjtidelig, amerikansk fiskerestaurant inspireret af seafood-favoritter fra Boston, østersbarer fra New York og søstærke grill-spots fra Florida.
For at fejre starten af 2019 inviterer ”Den fede gedde” til en overdådig nytårskur til det, de selv kalder for en hofnaragtig pris.
Gæsterne bliver nemlig budt på intet mindre end 7 forskellige anretninger serveret i tre heats til kun 200 kr.
Læs også: De 10 bedste budgetvenlige restauranter i København
Toplækker menu
Det særlige tilbud gælder mandag til lørdag hele januar måned med startskud den 3. januar, og menuen står på:
Forretter:
- Tre slags østers:
- Huitres de cancale med agurk, vodka og dild
- Fine de claire med ingefær gele
- Perle blanche med caviar og purløg
- Laksetatar med capers, syltede løg og persille
- Krabbesalat med artiskokker, sennepsfrø og mynte
Hovedret:
- Grillet ribeye med karljohanpuré, marinerede østershattesvampe, timian og rødvinssauce
Dessert:
- Chokolade Cheesecake med pære i rødvin, sprøde kakaoknas og trøffel
Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning af årsskiftet.”
Vi viderebringer hermed opfordringen fra The Fat Pike: Vær regenten i dit eget liv, og start 2019 og invitér alle de fremtrædende personer, du omgiver dig med, til nytårskur.
Hvad: Nytårskur på The Fat Pike
Hvornår: Mandag til lørdag i perioden 3. til 31. januar 2019
Hvor meget: 200 kr. pr. person eks. Billetgebyr
Hvordan: Billetter på dette link.
Læs også: De 5 bedste caféer på Amager