MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tips til hvordan du får en sund og smuk hud

Af Annoncør

Har du problemer med din hud, eller leder du bare efter nogle gode tips til, hvordan du kan få en sund hud? Der er mange, som kan have problemer med huden på den ene eller anden måde. Det kan være rynker, bumser eller solskader. Du vil her få nogle tips til, hvordan du kan forbedre din hud.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Hejdoktor.dk

Hudpleje til din hud

Der er mange forskellige hudplejeprodukter til huden, men hvis du ikke er sikker på, hvilke der passer perfekt til dig, kan du enten kontakte en online hudlæge eller få en konsultation ved diverse butikker, der sælger hudprodukter. Det er vigtigt, at du plejer din hud. Brug nogle gode rutiner samtidig med, at du ikke må overbehandle din hud, da dette kan stresse huden og gøre den værre. Du skal bruge nogle milde renseprodukter, så du kun fjerner de affaldsstoffer din hud har og ikke fjerne alle de gode fedtstoffer. Her kan eksfoliering også være en god metode. Hvis du benytter dig af eksfoliering, skal du dog ikke benytte dig af andre produkter med korn i. Du skal være opmærksom på, at dine hudprodukter og især din fugtighedscreme helst skal indeholde A vitamin og antioxidanter, da dette er de ingredienser, som vil give fugt til din hud.

Rens din hud

Når du renser din hud for makeup, snavs, døde hudceller og forurening, giver du muligheden for, at dine hudplejeprodukter kan trænge ordentlig ind. Dette kan give dig en renere hud, da det vil holde urenheder, bumser og hudorme væk for, at ramme din hud. Det er om natten, at huden har mulighed for at reparere og genopbygge sig selv, hvilket vil sige, at en god hudplejerutine morgen og aften vil give din hud muligheden for at ånde. Det er derfor et super vigtigt trin til, hvordan du kan komme dine hudproblemer til livs, eller hvis du bare gerne vil have en sund og frisk hud. 

Drik massere af vand 

En vigtig del af en sund og smuk hud er, at du drikker en masse vand, da de mineraler der er i vand er gode for din hud. Du skal helst drikke halvanden til to liter vand om dagen og mere til, hvis du drikker meget te og kaffe. Vand renser de affaldsstoffer, som tærer eller stresser huden og fugter din hud indefra. Grøn te indeholder også mange antioxidanter, som beskytter huden og hjælper imod brune pletter samt rynker som du kan få af solen. Det er derfor også en god ide at drikke grøn te. 

 

Del artikel

Andre læser også