Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Trist melding: The Minds of 99 aflyser kæmpe koncert i Telia Parken

Af Michael Qureshi

Det skulle have været kulminationen på flere års kæmpe succes.

The Minds of 99 havde lagt op til deres største koncert nogensinde med et fyldt Telia Parken.

Live Nation og The Minds of 99 har afventet en endelig udmelding fra staten, og med aflysningen af fase 4 og den tilhørende genåbningsplan ses det desværre ikke som en mulighed at gennemføre koncerten.

Billetkøbere har mulighed for at konvertere deres billet til en ny koncert som finder sted 11. september 2021 i Telia Parken.

The Minds of 99 skulle kun spille én enkelt koncert i 2020.

I den største venue i dette land. Bandet ville have indtaget et udsolgt nationalstadion, som det kun andet danske band nogensinde, hvis ikke verden var blevet ramt af en pandemi.

I kulisserne har der været arbejdet på højtryk, i forsøget på at finde løsninger på, hvordan koncerten kunne gennemføres på en alternativ og forsvarlig måde.

Vi må dog nu indse, at det ikke længere er realistisk, at vi kan nå at finde en løsning der gør det muligt at gennemføre koncerten 12. september 2020.

Ærgerligt

Direktør for Live Nation Danmark Jesper Christensen udtaler:

“Vi er så kede af det på The Minds of 99’s fans’ vegne. Live Nation og The Minds of 99 har været på en lang rejse sammen, som skulle kulminere i Telia Parken den 12. september, og vi føler så meget med bandet og deres fans, som har set koncerten som et absolut højdepunkt i år.

Vi ved at det har været meget svært for bandet ikke at kunne kommunikere direkte med deres fans om hele processen, men det har desværre været så kompliceret, at vi har måtte råde dem til at holde kortene tæt til kroppen.

Det er først i dag der er kommet en endelig afklaring. Vi vil gerne takke både bandet og deres publikum for tålmodigheden.”

Hård tid for bandet

Fra bandet lyder det;

“Det har været nogle følelsesmæssigt virkelig hårde måneder. Vi ville så gerne have gennemført denne her koncert – også på en anderledes og sundhedsmæssig forsvarlig måde under Corona.

Det var vi klar til, og der blev arbejdet benhårdt på det bag kulissen. Altså vi stod indtil i sidste uge i øvelokalet for at gøre os klar.

Hele vores crew har arbejdet helt indtil nu, som om den skulle gennemføres, både på den normale måde og på en alternativ måde. Så det er en meget kedelig situation.

Det værste har næsten været, at vi ikke har kunnet sige noget til vores fans, da koncerten har ligget i statens hænder, og vi har kunne komme til at påvirke det negativt ved at kommunikere udenom.

Det har vi virkelig været kede af, og vi håber de kan tilgive os. Det skulle have været det helt store event i år, og ville have været helt udsolgt, havde det ikke været for Corona.

Selvom vi har kæmpet helt indtil nu, så har vi jo godt vidst, at der var en risiko for, at det her kunne ske, så egentlig er det også rart, at der nu endelig er en afklaring.

Vi har glædet os helt vildt til at samle alle vores fans under ét tag og lave en uforglemmelig aften i Parken. Det bliver det stadig. Bare næste år.”

Del artikel

Andre læser også