ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikke gaver til den næste fødselar

Af Annoncør

Det kan altid være noget af en udfordring, når man skal finde fødselsdagsgaver. Måske aner man slet ikke hvad personen ønsker sig, eller så er man måske ikke særlig tætte. Der er heldigvis masser af gode gaveideer! Hvis man ikke er helt bekendt med fødselarens smag i tøj, vin eller smykker, så følg med nu. Der findes utallige neutrale, men sjove gaver, som stort set altid falder i god jord. Mulighederne er mange, så det er blot med at finde den helt perfekte gave. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Fonecase

Det praktiske tilbehør

De fleste ejer en mobiltelefon eller et andet elektronisk udstyr, som højst sandsynligt mangler lidt tilbehør. Man kan eventuelt finde fede mobilcovers, hvis man altså er sikker på hvilken mobiltelefon fødselaren har. Hvis man ved om personen har en iPad, kan man også finde et iPad air cover, der lige sætter prikken over i’et. Hvis man ikke er helt sikker på modellen, kan man også gå på jagt efter et par fede hovedtelefoner med bluetooth, som stort set alle mobiltelefoner, computere og tablets kan bruges sammen med. Dette er også en oplagt mulighed, hvis man også køber et gavekort til eksempelvis Spotify – hvem klager over god lyd og inspirerende musik?

Den sjove gaveidé

Måske ved man allerede, at fødselaren har krudt i røven og altid er med på spas og løjer. For at pifte hverdagen eller festen lidt op, kan man eksempelvis finde et sjovt brætspil eller kortspil, som bidrager til den gode stemning. Med et splinternyt brætspil som Ludo, Partners eller Bezzerwizzer, kan man få mange timer til at gå med sjov og ballade. Skal det være endnu sjovere, kan man begive sig ud i en omgang Twisters eller kongespil, som man altid kan tage med sig ud på de lidt varmere sommeraftener. Er der brug for lidt godt at starte festen ud med? En ølbong eller et drukspil falder som regel i god jord! 

Den praktiske gave

Har man lyst til at forholde sig lidt mere neutral, bør man i stedet kigge på pyntegenstande til hjemmet og praktiske gaveidéer. Citatplakater med sjove eller inspirerende citater, giver en hyggelig stemning til hjemmet, og bliver som regel også sat pris på. Hold det i neutrale farver, så fødselaren selv kan supplere med plakater og billeder af eget ønske. Derudover er der vel aldrig nogen der har klaget over lidt køkkengrej. Det er i hvert fald altid praktisk at have et piskeris, en brødrister eller nye vinglas. Disse ting er til at finde i stort set alle butikker, og koster som regel ikke en bondegård. Med den praktiske gave kan man ikke gå helt forkert i byen!

Del artikel

Andre læser også