MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vælg den rigtige tandlægeløsning til dine tænder

Af Annoncør

Hvis du er i den situation, at du oplever problemer med dine tænder, så er det naturligt at være i tvivl om, hvad præcis der er det bedste at gøre. Det kan være svært at gennemskue hvilken løsning, der er den bedste i din specifikke situation, særligt da det er de færreste af os, der har en indgående viden om tandlægefaget. 

Heldigvis kan du søge en masse viden og vejledning hos din tandlæge, som forhåbentlig vil kunne hjælpe dig med at komme frem til, hvad den rigtige løsning er i dit tilfælde – skal du eksempelvis vælge mellem zirkonium krone, implantat krone?

Hvad får jeg med en zirkonium krone?   

Vælger du en zirkonium krone til dine tænder, vælger du en krone, som i den seneste tid er blevet meget populær hos andre patienter. Her er kronen fremstillet af zirkonium oxid, som er et hvidt pulvermetal, således du får den mest naturlige overgang mellem dine rigtige tænder og denne nye krone.

I forhold til andre kroner vil du her opleve den samme levetid. Der er altså ikke grund til at bekymre dig om, hvorvidt denne skal skiftes tier end andre former for kroner. En zirkonium krone er altså et godt valg for dig, som gerne vil opnå et naturligt og holdbart resultat.

Hvad får jeg med en implantat krone?  

En anden løsning, du kan vælge, når du skal have ordnet dine tænder, er den mere traditionelle implantat krone. Her får du en kunstig metalrod ned i tandkødet, som således skal være basen for din krone. Her bruges der titanium, som har den egenskab, at den kan vokse sig sammen med knoglevæv, og det betyder, at du her vil opleve et meget solidt resultat, som bliver en naturlig del af dig. Denne behandling kræver ingen involvering af andre tænder, og det er derfor det helt rigtige valg for dig, som kun har problemer med en enkelt tand.

Del artikel

Andre læser også