Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vild med håndbold? Vælg en håndbold efterskole i Nordjylland

Af Redaktionen

Har du overvejet, om du skal gå på efterskole? Et år på efterskole er noget, mange danske unge vælger for at komme lidt væk hjemmefra, opleve en masse nyt og møde mange andre unge.

Det er en fantastisk mulighed for dig, der godt kunne tænke dig at komme lidt væk fra mor og far, blive mere selvstændig og møde andre unge med de samme interesser..

En håndbold efterskole i Nordjylland er en af de mest populære former for efterskoler, fordi det kombinerer to ting: Interessen for håndbold og en god placering i Nordjylland.

Hvad end du er interesseret i en håndbold efterskole i Nordjylland, en fitness efterskole eller noget helt tredje, så skal du nok finde en efterskole efter din smag. 

Men hvordan sikrer du dig, at du vælger den rigtige? Det får du et par gode tips til her, hvor du også kan blive klogere på, hvad det vil sige at gå på efterskole. 

På en fitness efterskole møder du andre unge med de samme interesser

En af de helt store fordele ved at gå på efterskole er, at du vælger en linje inden for noget, du interesserer dig for. Her får du lov til at gå i dybden med noget, du selv synes er spændende. 

Vælger du eksempelvis en fitness efterskole eller en håndbold efterskole i Nordjylland, kommer du på en efterskole, hvor der er andre, der er mindst lige så vilde med fitness eller håndbold, som du er. 

Farvel til hverdagen hos mor og far – hej til nye indtryk

Selvom det i første omgang kan virke overvældende og skræmmende at komme væk fra mor og far, så kan et ophold på eksempelvis en fitness efterskole være en af de mest lærerige, spændende og sjove oplevelser i dit liv. 

Det er helt normalt at have lidt hjemve i starten, men som du kommer ind i rutinerne og får nye og søde venner, bliver det lige pludselig mærkeligt at tænke på, at du ikke skal bo på efterskole for evigt – ja, faktisk har du jo kun ét år. Og det går hurtigt!

Du får tid til at opdage og lære nye ting i dit eget tempo – og du lærer mere om dig selv

En af de ting dine forældre især vil bide mærke i, når du vender hjem igen fra en fitness efterskole eller håndbold efterskole i Nordjylland, er, at du har udviklet dig helt vildt. Det er ikke sikkert, du selv bemærker det eller tænker over det.

På efterskole begynder du alene uden at kende nogen, og her er det op til dig at lære nye mennesker at kende, at følge med i skolen, ja, at vaske dit tøj!  Det er fedt, det er spændende, det er lærerigt. Det er en oplevelse, du aldrig glemmer, og det er venskaber, du altid vil have.

Del artikel

Andre læser også