ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med hjemme fra stuen: Vind billetter til verdens største virtuelle ølsmagning

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Gennem et år med Corona har Royal Unibrews brewpub, Anarkist, og webshoppen, Craft Makers Collective, fået 40.000 danskere til at mødes online til virtuelle ølsmagninger.

Nu vil de med hjælp fra 12 mikrobryggerier og op mod 60.000 danskere sætte en verdensrekord:

Målet er at få danskere hjemme i stuerne til at være med til at sætte rekorden for verdens største virtuelle ølsmagning  i et officielt Guinness World Record-forsøg lørdag den 8. maj 2021.

Smag med derhjemme, mens du følger livesendingen fra Tivoli

Verdens Største Virtuelle Ølsmagning sendes live den 8. maj fra Tivoli og bliver vist på TV 2 Play.

Hos Tivoli glæder man sig over at være en del af rekordforsøget:

“I det forgangne år er der gjort mange forsøg på at erstatte sociale aktiviteter med virtuelle oplevelser, og det er bestemt ikke alt, der er lykkedes.

Derfor blev jeg meget overrasket og glad, da jeg så, at danskerne faktisk har taget de virtuelle ølsmagninger til sig, både til glæde for dem selv derhjemme i små forsamlinger og til glæde for de mange mikrobryggerier, som har deltaget.

Derfor skal vi selvfølgelig slå verdensrekorden, og jeg er stolt af, at Tivoli bliver centrum for rekordforsøget og det sted, hvor der live-sendes fra med veloplagte værter og god underholdning,” siger salg- og marketingdirektør Michala Svane.

Vær med hjemme fra stuen

Verdens Største Virtuelle Ølsmagning varer 4 timer og byder på alt fra ølsmagning og beer battle til underholdning og live musik.

De 12 øl, der er en del af smagningen, er udvalgt af en ekspertgruppe, som består af en række danske brygmestre og ølkendere.

Gruppen består blandt andet af ølskribent og redaktør, Ole Madsen, brygmester, Anders Kissmeyer, og ølblogger, Anders Seistrup.

Vil du være med til at slå verdenskorden, kan du bestille en smagekasse og være med hjemmefra.

Det gør du lige her.

Du kan også deltage i konkurrencen om en smagekasse for to personer leveret lige til døren på MigogKbh’s Facebook-side fra lørdag d. 24. april.

Vi trækker tre heldige vindere fredag d. 30. april.

Hvad: Verdens Største Virtuelle Ølsmagning (kassen indeholder de 12 øl, der er en del af ølsmagningen, samt 2 cocktails og en øl til dagen derpå)
Hvor: Online
Hvornår: Foregår lørdag den 8. maj fra kl. 14 og ca. 4 timer frem. Smagekasserne kan bestilles frem til 3. maj eller så længe lager haves
Hvor meget: Prisen er kr. 449,- ekskl. pant + fragt for en kasse med rigeligt til to og nok til tre personer. Kassen kan leveres lige til døren. I smagekassen vil der også være et 30 dages Favorit + Sport abonnement på TV 2 Play, hvor smagningen bliver vist, til en værdi af 189 kr.
Hvordan: En samlet smagekasse kan købes lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også