Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vis status med en luksusbil – finansieringsformerne er mange

Af Annoncør

Biler er et statussymbol, og når du kører ind i svigerforældrenes, kundens eller en fremtidig arbejdsgivers indkørsel, vil synet af din bil være deres førstehåndsindtryk.

Derfor skal du køre med stil, og du sagtens få fede biler af mærkerne Porsche, Jaguar, Land Rover, Maserati og BMV, også hvis du køber brugt.

Skal du have en cool bil at fræse rundt i København og på Amager med, har du altså løsningen her.

Annoncørbetalt indhold leveret af d-t-t.dk

Faktisk har du nemt ved at finde en forhandler af luksusbiler på Amager med tilbud på biler, der rummer flere af de eftertragtede funktioner, luksusbiler skal byde på.

Hvilke features hungrer du efter?

Hvad kunne være godt at have i en luksusbil? Keramiske bremseskiver er et eksempel, da disse både er mere lydsvage end metalliske bremseskiver og afkøles hurtigere. Eller måske er du interesseret i automatisk gearkasse, adaptive fartpiloter og klimaanlæg? Evt. plus en nyere dæktryksmåler, fjernbetjent centrallås og en startspærre, der giver tryg opstart af din motor.

Luksusbiler kan finansieres ved leasing

At finansiere en luksusbil, selv en brugt model, kan godt være svært. Finansieringsløsninger i form af leasing, fx deleleasing, sæsonleasing eller flexleasing gør imidlertid, at du uden at have den store opsparing hurtigt kan komme ud at køre. Udgiften ved at få bilen stillet til din (og evt. din samlevers eller kollegaers) rådighed spredes over tid – og du kan sætte dig bag rattet.

Få sejt grej til din nye (evt. brugte) bil

Har du råd til at købe luksusbiler brugt, men har svært ved at forlige dig med at købe en bil, andre har ejet eller kørt i før? Så kan du evt. shine bilen lidt op med nye fælge, en mobilholder eller dæk til sæsonen. Find en forhandler af luksusbiler, find et godt tilbud og kom ud på vejen.

At fræse i en flot bil er også dig forundt, og med leasing er det muligt.

Del artikel

Andre læser også