Ugens tip: Dessertbar serverer Københavns vildeste gourmet-desserter

Vi kan ligeså godt være ærlige.
Desserten er tit det bedste ved hele måltidet. Højdepunktet.
Især på Michelinrestauranter, hvor desserterne er knasende søde kunstværker.
Eneste problem kan være, at man ‘skal igennem’ en hel menu for at nå til målet. Det kan godt være lidt dyrt.
Så hvorfor egentlig ikke bare ‘cut to the chase’ og springe direkte til gourmetdesserterne?
Præcis den tanke fik Karina Schmitt Lund – og så åbnede hun Winterspring i Store Strandstræde, den hyggelige sidegade til Nyhavn.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram
Michelinkokke slår sig løs
Med sig har hun dessertkokke fra byens bedste Michelinrestauranter – Søllerød Kro * og AOC **.
Her kan man vælge imellem verdensklasse-desserter hver dag fra kl. 12.00.
Der er altid fire forskellige desserter på menuen, som skifter løbende med sæsonen.
Hver eneste søde servering er et kompleks studie i teksturer, temperaturer og fint afbalancerede smage.
Kokkene finder, plukker, sylter og hengemmer selv langt de fleste naturprodukter, som sirligt bliver anrettet til at ligne en million, der kan nydes med ske.
Læs også: Restaurant lancerer brunch-bombe: Brunch med drinks og dessertbord ad libitum

Morgenmad, is og søde sager
Det elegante aflange lokale understøtter den luksuriøse følelse med en indretning direkte fra et Bo Bedre blad.
Den lange høje bar byder også på diverse mageløse morgenmadslækkerier som surdejsvafler med danske jordbær, syrnet fløde og myntesirup.

Her kan også nydes en let frokost, hvis man alligevel vil have lidt ‘rigtig’ mad inden desserterne.
Derudover er her både champagne, afternoon tea, dagens kager og croissanter i montren og selvfølgelig Wintersprings hjemmeproducerede is, som både bruges i desserterne og kan købes med hjem.
Læs også: Kardemommesnurrer: Byens mest hypede bager åbner nyt
Hvad: Winterspring Dessertbar
Hvor: Store Strandstræde 16
Hvornår: Mandag – fredag 8-18. Lørdag 9-17. Søndag 9-16
Hvor meget: 135-150 for desserter
Hvordan: Læs mere her