Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri for farlig kemi: Besøg ny livsstil-salon på Frederiksberg

Af Freja Dumont

ZENZ, som er Danmarks største frisørkæde med fokus på økologi og bæredygtighed, har åbnet en ny livsstilsalon for hår og skønhed med rooftop placering i Frederiksberg Centret.

Salonen adskiller sig fra ZENZ’ øvrige saloner ved at den også rummer et Ekspert Center for Hairtalk Extensions samt en Brow Bar med plantebaserede farver.

I salonen kan du se frem til at få behandlinger udført af håreksperter, som hjælper dig med at finde din personlige stil og sikrer dig et sundt og naturligt hår.

Og så kan du være helt sikker på, at frisørerne har lige så stort fokus på din sundhed som til kvaliteten af deres håndværk.

Udover ekspertbehandlinger fra frisører, kan du også nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, en skøn hovedbundsmassage samt et afslappende fodbad med ZENZ’ egne økologiske olier.   

Book tid lige her.

ZENZ er med 12 egne saloner og 7 Green Partners Danmarks største frisørkæde med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi. Den første salon åbnede i 1999, og i 2010 lancerede virksomheden sin egen produktlinje med professionelle plejeprodukter, som i dag sælges til frisører i hele verden.

Brow Bar med plantebaserede farver 

Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige, og deres farver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide.  

ZENZ bruger derfor også naturlige og sensitive plantebaserede farver, der ikke indeholder skadelige farvestoffer.

En af fordelene ved plantebaseret farve er, at du undgår reaktioner som f.eks. en sviende fornemmelse omkring øjnene eller på huden, når dine vipper og bryn bliver farvet.  

Ekspert Center for extensions 

Det helt særlige ved ZENZ’ nye Ekspert Center er, at du som kunde kan booke tid til extensions og få det påsat samme dag – de har nemlig håret tilgængeligt i salonen.

ZENZ bruger udelukkende ægte hår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode helt uden nogen form for skadelig kemi – nemlig tape-extensions fra Hairtalk. 

Du kan få en gratis konsultation før din påsætning af Hairtalk Extensions, hvis du ønsker lidt mere betænkningstid, og under konsultationen vil prisen også blive fastlagt, da den afhænger af, hvor meget hår du ønsker at få påsat.  

Hairtalk Extensions bør vaskes med så milde og skånsomme produkter som muligt, hvorfor ZENZ også anbefaler deres egenudviklede Pure-serie, som bruges i salonerne.

ZENZ Organic Products indeholder aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser i emballage af genanvendt plastik.

Produkterne er certificeret af en eller flere af fire anerkendte mærkninger: Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society. 

Hvor: ZENZ, Frederiksberg Centret plan, 42000 Frederiksberg

Udforsk produktuniverset lige her.

Del artikel

Andre læser også