Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Zoologisk Have jubler: Slår snart dørene op for gæster

Af Redaktionen

Lige omkring midnat meldte Folketinget den nye genåbningsaftale for fase 2 ud.

Her stod der bl.a. at Zoologiske Haver, museer og biografer må genåbne øjeblikkeligt. Det er dog de færreste, der kan nå at omstille sig så hurtigt over en nat.

Oprindeligt var genåbningsdatoen for de steder sat til 8. juni, så det er den dato, der er planlagt efter.

Men nu har Zoologisk Have meldt en ny genåbningsdato ud. Det bliver på lørdag d. 23. maj.

Vi glæder os

På Facebook skriver man;

“NU ER DET GANSKE VIST: Genåbningen af Zoologisk Have er blevet rykket frem!

Vi kan derfor åbne porten igen for alle vores savnede gæster fra LØRDAG DEN 23. MAJ. Og vi GLÆDER os til at se jer igen.

Både os, der har været her i mange år, men også alle dem, der slet ikke kender jer endnu: det nyeste kuld løveunger, den nyfødte næsehornsunge, den nyfødte gibbonabe og så selvfølgelig isbjørneungen Inuvik, der har lært at svømme, siden I var her sidst.

MEN DET ER VIGTIGT, AT I HJÆLPER OS MED AT OVERHOLDE SUNDHEDSSTYRELSENS RETNINGSLINJER. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at sikre en god og sikker tur i ZOO:

Indgangen til ZOO vil være mærket med afstandsmarkeringer, nogle få indendørsanlæg vil være lukkede, nogle vil være ensrettede, og nogle vil have begrænsning på antallet af gæster. Det gælder fx legepladsen.

De fleste af vores spisesteder holder åbent og overholder selvfølgelig også myndighedernes retningslinjer, og vores dygtige medarbejdere vil hjælpe med at guide jer, så vi ikke står og går for tæt.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DET VIL TAGE LÆNGERE TID END NORMALT AT KOMME IND I HAVEN. ER KØEN LANG, SÅ KOM IGEN SENERE. Hjælp os med at hjælpe jer – tag godt imod gode råd og anvisninger og husk at vaske og spritte dine hænder 😊 VI SES FRA DEN 23. MAJ.

Del artikel

Andre læser også