Vores bud på dem i toppen: Her er Københavns bedste italienske restauranter

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: Public - The Italian Social Dining Bar Facebook side
Foto: Public - The Italian Social Dining Bar Facebook side

En national rundspørge har vist, at lige efter dansk mad, er det italienske køkken den ubetingede storfavorit her til lands.

Det gælder ikke mindst i København, hvor det bugner af fantastiske restauranter med rødder i Støvlelandet mod syd.

Med andre ord: Vi har været nødt til at vælge mange gode fra for at kunne præsentere disse for disse 10 yndlinge.

Cicchetti

Cichetti er et forrygende og pastelfarvet lille spisested på Nørrebrogade tæt ved Assistens Kirkegård.

Restauranten drives af halvdelen af det kvindelige firkløver, der for en årrække tilbage stod bag en af stenbroens andre mest populære restauranter:

Det nu hedengangne POP – et spiseri. Der er dog ingen grund til at græde over spildt naturvin, for hos Cicchetti lever drømmen om en simpel og komplet uimodståelig Italiener videre.

Gå om bord i et væld af små hapser, der skifter i takt med sæsonen og køkkenets humør.

Cicchetti betyder netop ”snack” eller ”lille ret”, og hvis du er i tvivl om udtalen, kommer den her til danske stemmebånd: ”tjikætti”.

Find Cicchetti her.

Mangia

Bagerstræde nummer 9 husede i mange år byens foretrukne, kinesiske søndagsspisested for topkokke og andre ”movers and shakers” i den københavnske restaurationsbranche: Yan’s Wok.

Siden da er der løbet meget soja under broen, og lokalerne danner nu i stedet rammen om en italiensk restaurant. Hvorfor denne lille historietime?

Fordi Mangia på samme måde er blevet et favoritspot for såvel eksperter og elskere af simpel støvlelandsmad.

Indretningen er minimalistisk med hvide vægge, sorte lamper, rå plankegulve og stofduge på bordene.

Den perfekte setting for et måltid, hvor de velsmagende, italienske kreationer spiller førsteviolin.

Find Mangia her.

Foto: Mangia Facebook side

Barabba

Barabba i Store Kongensgade er opkaldt efter en bibelsk tyv, og det kan da også føles lidt forbudt (på den fede måde) at slynge frisklavede pastaretter og velskænket vin i ganen efter midnat.

Barabba har nemlig – som en af meget få kvalitetsrestauranter i hovedstaden – sent åbent.

Som i ”kokken skal bare have din bestilling senest kl. 02”-sent åbent.

Det betyder, at den lille restaurant med den rå indretning også er blevet til hangout-spot for ansatte i restaurationsbranchen, der har brug for en god bid mad efter arbejde.

Samtidig kan de lære tips og tricks fra ejerne: En tidligere sommelier fra Michelinrestauranten 108 og ”bearnaisekongen” Rasmus Oubæk.

Find Barabba her.

Bange for at misse en ny god restaurant? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt. Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Foto: Barabba’s hjemmeside

Brace

Brace er en upscale og elegant italiensk gourmetrestaurant i Indre By.

Køkkenchefen Nicola Fanetti (tidl. køkkenchef på Era Ora) har simpelthen formået at forene to køkkener – nemlig det enkle italienske og det moderne nordiske. Og det så godt, at restauranten har modtaget indtil flere priser for sin kunnen.

Hans kone, brasilianske Ursula Waltemath, styrer gulvet med udpræget charme, og sammen gør de besøget herinde til et af de allerbedste i den ambitiøse ende af italienske restauranter.

En menu med fire snacks og fem retter kan fås få lige omkring 500 kr.
Teglgårdstræde 8A, Indre By
Find Brace her.

Restaurant Brace

Enomania

Det er ikke svært at lure, at vinen spiller hovedrollen hos Enomania på Vesterbrogade, lige før du rammer Valby Bakke.

Det skyldes både navnet, der er sammensat af de oldgræske ord ”eno” = vin og ”mania” = sygelig opstemthed, og ikke mindst restaurantens fysiske fremtoning med store vinduer plastret til med vinetiketter, -kasser og propper.

I små 10 år har det dansk-italienske par, Damiano og Charlotte, budt indenfor til ædle dråber og ditto smagsoplevelser hos Enomania.

Menukortet er ultra lille med kun en håndfuld retter på, som skifter løbende og uden varsel. Et must-try, hvis du er vild med simpel mad og store vine.

Find Enomania her.

Foto: Enomania Facebook side

L’Altro

I starten af 2018 slog L’Altro på Torvegade på Christianshavn op med sin ”storebror”, Michelin-restauranten Era Ora ved bydelens kendte kanal.

Ikke desto mindre har restauranten bibeholdt sin Bib Gourmand-udmærkelse for god mad til gode priser i den hæderkronede spiseguide.

Læs også: Madskribenternes hemmelighed: Her får du den vildeste pasta-oplevelse

Og det er velfortjent! L’Altro drives nu af den purunge og karismatiske vært og indehaver, Valerio Marandola, samt kompagnonen Claudio Subbachi.

I ryggen har de to et stærkt lille team af vin- og madglade tjenere og kokke.

Alt laves fra bunden af gode råvarer fra Danmark såvel som Italien, og resultatet er en uformel og uforlignelig spiseoplevelse i øjenhøjde.

Find L’Altro her.

 

 

 

Rufino Osteria

Hvis man er forelsket i Rom, så kan man få stillet sin sult på Christianshavn.

Her ligger Rufino Osteria nemlig i kælderen, lige når man er kørt over Knippelsbro. De serverer rustik mad i ligeså rustikke omgivelser med fokus på det romerske køkken – og især pastaretter.

Gerne de helt bondske og ‘fattige’ klassikere som carbonara, der på trods af deres umiddelbare enkelhed ofte er ægte himmerige-mundfulde.

Menukortet er simpelt og skifter hver dag – og Rufinos vinkort har masser af sjove overraskelser i ærmet, også på naturvinsfronten.
Strandgade 14, Christianshavn
Find Rufino Osteria her.

Ægte guanciale til ægte carbonara.

Public

Hvis der er noget, italienere er gode til, så er det at samles omkring maden.

Helst skal store fade med lækkerier deles med familien eller vennerne. Det er præcis den tankegang, der ligger bag Public på Halmtorvet, der bærer undertitlen ”the Italian social dining bar.”

Inspirationen til maden kommer fra alle de italienske regioner, og hvis man er bange for, at det bliver lidt for ufokuseret, er det bare med at booke bord og få afkræftet fordommene.

I den hyggelige, lavloftede restaurant med blotlagte mursten, designlækre træstole, glimtende kobberlamper og graffiti på væggene bliver du nemlig blæst bagover af autentisk og knivskarp velsmag.

Find Public her.

Foto: Public – The Italian Social Dining Bar Facebook side

Osteria 16

Osteria 16 tæt ved Enghave Plads minder fuldstændig om det sted, du gerne vil finde på storbyrejsen til Rom:

Hengemt, undseeligt og slidt på den rigtige måde men med kokke og et koncept, der byder på fyrværkeri til smagsløgene.

Og det endda til yderst sympatiske priser.

Et osteria er per definition en vinbar, der har udvidet med simple anretninger. Det passer perfekt på den danske fortolkning, der har ligget i Haderslevsgade siden 2014.

Her finder en hel byge af småretter vej fra køkkenet og køledisken til dit bord, og herlighederne skylles ned med god vin, Aperol og Limoncello i stride strømme.

Find Osteria 16 her.

Undici

I sommeren 2018 fik københavnerne et nyt ord i livsnyderordbogen: ”Aperolterrasse”.

Bag sprogblomsten stod den nye Restaurant ndici på Christianshavn – en klar højdespringer på listen over Københavns bedste italienske restauranter.

Med terrasser ud til hele to kanaler: Wilders og Christianshavns, hersker der en næsten maritim stemning i den gule bygning, der om aftenen blusser op af kærlighed, varme og lys fra loftets mange glødepærer.

Indretningen er rustik på den toscanske og lidt landlige måde med rå træborde og afskallede vægge.

Her spiller maden hovedrollen, og den er på en gang simpel, velsmagende og uimodståelig.

Find Undici her.

Foto: Undici Facebook side

L’Enoteca di Mr. Brunello

Enoteca betyder ”vinbutik” på italiensk, og det føles da også næsten mere som at spise midt i en drueglad flaskeforretning end i en egentlig restaurant, når du lægger vejen forbi denne restaurant tæt ved Tivoli og Glyptoteket.

Alle spisesalens vægge er klædt i hyldemeter efter hyldemeter af gode, italienske vine (i særdeleshed Brunello – surprise!), og du kan selvfølgelig købe dem med hjem til fair priser.

Menuen byder på et dusin skønne retter med priser, der ligger solidt i mellemklasselejet.

Trods at have modtaget et hav af priser og udmærkelser gennem årene, er L’Enoteca di Mr. Brunello alligevel en af Københavns bedst bevarede støvlelandshemmeligheder.

Find L’Enoteca di Mr. Brunello her.

Foto: L’Enoteca de Mr Brunello Facebook side

Fischer

På Victor Borges Plads på Indre Østerbro finder du Restaurant Fischer; et uformelt og uforligneligt pastaværtshus signeret af kokken David Oliver Fischer.

David har tilbragt en årrække bag komfuret på flere gode restauranter i Rom, og det er netop den romerske simplicitet, velsmag og kærlighed til kogte kulhydrater, han har taget med sig til postnummer 2100.

Fischer kombinerer stemningen fra et klassisk trattoria med dansk værtshuskultur, hvilket blandt andet betyder, at du kan snuppe et slag billard i kælderen eller prøve lykken på spillemaskinen i hjørnet.

Fischer er en favorit blandt byens kokke, og du kan nemt komme til at kæmpe om et bord til fuldendt pastalykke.

Find Fischer her.

Bange for at misse en ny god restaurant? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt. Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Foto: Hos Fischer Facebook side

Spis med: 4 københavnske topkokke går amok i stør og caviar

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Hellere lidt for meget, end lidt for lidt. Caviar PR Foto
Hellere lidt for meget, end lidt for lidt. Caviar PR Foto

Caviar er luksus i ypperste potens.

De fine rogn fra støren er de fleste kokkes yndlings-garniture. Det er næsten ikke en ret i kataloget, der ikke lige kan pimpes med lidt caviar.

Så på Michelinrestauranten 108 har de bare tænkt sig at gå hele vejen.

Derfor har de inviteret Andreas Bagh (Marchal), Bo Bech (Geist), Per Tøstesen (Bistro Boheme) samt 108’s egen køkkenchef Kristian Baumann til at sammensætte en middag, der yder fuld respekt til både stør og dens caviar.

Alle tre kokke vil hver især medbringe 3 retter, og de vil i samarbejde med hinanden kreere 3 snacks, så menuen i alt lyder på 12 serveringer.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Cavi-eksperter

De fire kokke kan med rette kaldes cavi-eksperter.

Bo Bech har i sin kogebog »What does memory taste like?« dedikeret 78 sider til retten med avocado, caviar og mandelolie.

Andreas Bagh med sin daglige gang på Hotel d’Angleterre næsten svømmer i caviar, når luksusturister fra nær og fjern skal have stillet den lille sult.

Per Thøstesen bruger næsten hellere caviar end salt, hvis retten mangler et lille pift, og hjemmebanekokken Kristian Baumann er en mester i at fortolke de finere nuancer fra de små æg.

De fire kokke vil ud over caviar også bruge hele støren fra hoved til hale i de forskellige serveringer.

Stør og caviar vil komme fra GASTROunika og Royal Belgian Caviar.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.

Hvad: Potluck Dinner
Hvor: Restaurant 108, Strandgade 108
Hvornår: Søndag d. 22. september 17.00 – 23.30
Hvor meget: 1.200 kr. for 12 serveringer. Vin- og juicemenu kan tilkøbes
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Guide: Her får du det bedste smørrebrød i København

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: Øl og Brød
Foto: Øl og Brød

Smørrebrød, Danmarks nationalspise.

Man kan nok ikke sige, at smørrebrød har været yt.

Men rugbrød med pålæg ovenpå har til alles glæde gennemgået en regulær renæssance og er mere moderne end nogensinde.

Det betyder også, at der er virkelig mange restauranter, der serverer rigtig godt smørrebrød i København.

Her er en liste over steder, hvor du aldrig kan gå galt i byen.

Velbekomme.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh. Også om smørrebrød…


Sildemad hos Aamanns Foto Rasmus Kramer Schou

Aamanns

Man må simpelthen ikke misse smørrebrødet hos Adam Aamann. Og sådan er det.

Han er, ganske fortjent, kendt som smørrebrødskongen og manden der sendte vores gastronomiske kulturarv smukt ind i det nye årtusind, da han moderniserede de gamle klassikere.

Aamanns 1921 er et mekka for alle smørrebrødsfans, og faktisk også indrettet lidt som en kirke i lyse moderne toner.

Maden er ganske enkelt verdensklasse gourmetsmørrebrød fra øverste hylde, og det ikke for ingenting at Jørgen Leth helst nyder sin sild her.

Her er selvfølgelig ofte fuldt booket, men prøv for din egen skyld at find et bord i ugens tidlige dage, hvor man sagtens kan være heldig.
Hvad: Aamanns
Hvor: Aamanns 1921 Niels Hemmingsens Gade 19-21 og Øster Farigmagsgade 12

Læs også: Guide: Her er 4 perfekte romantiske get-aways tæt på København


Foto Chris Tonnesen

Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg kører nogle gange lidt under radaren, når byens bedste smørrebrødsrestauranter bliver nævnt.

Men ægte feinschmeckere har for længst fundet ud af, at hernede hos Claes og Walther i kælderen, dér bliver der kælet om en.

Alle retter er 100 procent gammeldaws hjemmelavede og holdt i en enkel, men særdeles velsmagende stil – med mæthedsgaranti.

Og når Walther skænker snaps, så er der så meget til kanten, at man skal ned og kysse glasset.

At kælderen også er historisk charmerende gør jo heller ikke tingene dårligere.

Hvad:
 Restaurant Kronborg
Hvor: Brolæggerstræde 12

Læs også: Franske fristelser: København har fået sin første eclair-butik


Ravelinen smørrebrød PR Foto

Ravelinen

Ravelinen har sjæl. Sådan rigtig historisk vingesus.

Den blev bygget 1700-tallet, herude lige på grænsen mellem Christianshavn og Amager, hvor bønder spiste og overnattede, når de kom ind til byen med deres varer.

For et par år siden satte køkkenet ambitionsniveauet op i femte gear og har ikke kigget sig tilbage siden med deres klassiske madprofil.

Klassisk er også deres smørrebrød, en med det velkendte twist. Sublime råvarer bliver tryllet om til madder, der får folk til at komme tilbage.

Placeret næsten midt i en sø med panoramaudsigt over voldgraven, beskyttet fra den moderne verden er den samtidig et genialt tilflugtssted med old-school indretning og hygge fra top til tå.

Hvad: Ravelinen
Hvor: Torvegade 79

Læs også: MigOgKbh med Hr. Skæg: ‘Jeg hang på toppen af Vor Frelser Kirke med bukserne nede om anklerne’


Palægade Foto Rasmus Kramer Schou

Palægade

Palægade åbnede for et par år siden og – bum – så føltes det, som om de altid har ligget her.

De røg simpelthen direkte ind på toplisten over byens bedste steder, og Rasmus, Simon og Karina bag er da også en farlig gruppe med erfaringer fra diverse Michelinrestauranter og topsteder i smørrebrødssammenhæng.

Palægade har forstået, at for at få succes i København, skal maden ikke bare være fra øverste luftlag, men hygge er et kodeord, der aldrig bliver nedslidt.

Så de har prioriteret netop hyggen herinde, selvom stilen er moderne med skakternsgulve og smukke materialer i mørke trætoner. Deres smørrebrød er to-die-for og har på ingen tid opbygget en hær af stamgæster, ganske fortjent.

Hvad: Palægade
Hvor: Palægade 8

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram


Restaurant Mondän PR Foto

Restaurant Mondän

Køkkenchef på Restaurant Mondän, Mads Dalsborg, laver mad efter den gamle skole – med ekstra tryk på smagen.

De klassiske franske teknikker går perfekt hånd i hånd med det danske smørrebrød. Her på Frederiksberg er alting lavet fra bunden, tilsmagt med omhyggelighed, og så er der det med smagen.

Mads’ smørrebrød smager simpelthen, som var det på gastronomiske steroider – forstået på den allerbedste måde.

Hvert stykke står i yderst rimelige 95- og kortet byder på små mesterværker som ‘Løvemad’ (hindbærd, friskost og græskarkerner) og ‘Fiskefillet’ (kimchi-remoulade, chips og karse) samt de mere klassiske som sild og æg.

Hvad: Restaurant Mondän
Hvor: Godthåbsvej 26, Frederiksberg
Hvordan: Læs mere her

Læs også: 18 forskellige slags: Nyt indisk sted har specialiseret sig i naan-brød


Foto: Restaurant Tårnet på Christiansborgs Facebook side

Restauranten i Tårnet på Christiansborg

Muligvis landets højest beliggende restaurant – og niveauet følger selvfølgelig trop. Sådan må det være, når man ligger ovenpå selve Folketinget – i et af byens mest spektakulære spiserum.

Tårnets frokostkort er ikke stort – en god håndfuld madder – men kvaliteten er lige i det berømte skab. Fint afstemte smage og teksturer samt råvarer, der smager af det, de er.

Smørrebrødet har små historier tilknytter fra ejer, Rasmus Bo Bojesens, store personlige videnskatalog.

Blandt andet er leverpostejen inspireret fra dengang, da han som dreng kom op til mormor på Skelgården ved Agersted i Nordjylland på sommerferie.

Selv snapsen er man på fornavn på – den laves nemlig af restauratør Rasmus Bo Bojesens egen Fætter Erik, der plukker urter og bær i Nordjyllands magre jorde og laver traditionel nordjysk bjesk.

Hvad: Restauranten i Tårnet på Christiansborg
Hvor: Christiansborg Slotsplads

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København


Restaurant Selma smørrebrød PR Foto

Selma

Selma er relativt ny i klassen, men skal have det største velkommen med på vejen.

Den moderne smørrebrødsrestaurant lige ved Torvehallerne har fokus på skandinaviske sæsonråvarer, når de sammensætter de små kunstværker med kulinarisk kirurgisk præcision.

Her bliver leget talentfuldt med sammensætninger, som f.eks. hyldeblomstsild eller confiterede unge selleri med osten Gammel Knas og brunet smør.

Eller en hel mad dedikeret til sommerens danske tomater. Hvis man har lyst til at ryste smørrebrødsposen lidt, er Selma et garanteret hit.

Ølkortet har 12 forskellige kvalitetsøl på hane, ligesom her er både normal og naturvin at skylle efter med.

Hvad: Selma
Hvor: Rømersgade 20

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København


Restaurant Øl&Brød PR Foto

Øl&Brød

Den danske brygger Mikkeller har også sin egen smørrebrødsrestaurant. Den ligger lige ved siden af hans bar i Viktoriagade på Vesterbro.

Til frokost serverer de moderne fortolkninger af vores elskede smørrebrød – og med godt gas på smagen. Hop ud i en kyllingesalat,med ristede hasselnødder, kyllingskind og syltede rødløg eller en af kortets 7 andre muligheder.

Øl&Brød har altid 10 haner med gode Mikkeller øl klar til de tørstige. Der er også et bredt udvalg af andre Mikkeller øl i flasker og dåser samt glutenfri og alkoholfri indstillinger.

De her også et af Danmarks største udvalg af snaps fra danske, svenske, norske, islandske, færøske og amerikanske destillatører. Samt den hjemmelavede selvfølgelig.

Hvad: Øl&Brød
Hvor: Viktoriagade 6

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails


Restaurant Scønnemann PR Foto

Schønnemann

Schønnemann er kendt vidt og bredt. Det er en rendyrket frokostrestaurant og et af de ældste eksisterende spisesteder i København – tilbage fra 1877.

Og der er ikke luget ud i menukortet, så husk at bestille en stor øl, mens du beslutter dig, for det kan godt tage lidt tid.

Over 110 stykker forskelligt smørrebrød er der at vælge imellem. Eller sagt på en anden måde: Hvis du spiser to om dagen kan du sidde dernede 70 dage i træk og ikke smage det samme stykke to gange.

Der er f.eks. over 21 forskellige sildemadder.  Den gamle restaurant blev for øvrigt også anbefalet af Lonely Planet som en af verdens bedste ’eats’ i 2018.

Hvad: Restaurant Schønnemann
Hvor: Hauser Plads 16

Læs også: Vild Alchemist-succes: 2000 borde solgt på fire minutter


Restaurant Koefoed PR Foto

Restaurant Koefoed

Koefoed kan også kaldes den Bornholmske ambassade i København.

Hernede i den elegante og lyse kælder (det er ironisk nok en tidligere kulkælder) har de nemlig fokus på alt godt fra klippeøen mod øst.

De kører med ‘Den bornholmske smørrebrødsmenu’, og man kommer selvfølgelig igennem Bornholms nationalret “Sol over Gudhjem”, men der gøres flere interessante stop undervejs.

Det hele kan skylles ned med øl fra Svaneke Bryghus, og efter en frokost hernede skinner solen altid.
Hvad: Restaurant Koefoed
Hvor: Landgreven 3
Læs også: 18 forskellige slags: Nyt indisk sted har specialiseret sig i naan-brød

Restaurant Frihavnen PR Foto

Restaurant Frihavn

Restaurant Frihavn fra 1895 ligger placeret imellem Østerbros moderne bygninger med sit bindingsværk, et lille tårn og de sprossede vinduer.

Klemt inde som en nationalromantisk sæbeboble imellem tidens travle jag og stress.

De serverer selvfølgelig – smørrebrød. Og en virkelig god omgang tilmed.

Sild, laks, rejemadder, hummersalat, hønsesalat, tatar og andre klassikere fra kongeriget bliver omhyggeligt bygget fra bunden i køkkenet, inden de bliver sat på designbordene i den lyse restaurant i nordisk stil.

Man slipper 85-145,- pr. stykke smørrebrød
Hvad: Restaurant Frihavn
Hvor: Amerika Plads 28, Østerbro
Hvordan: Læs mere her
Læs også: Rygtet spreder sig: Kyros er Københavns nye hemmelige cocktailbar

Toplækkkert smørrebrød på Bredgade 28 – i Odd Fellow Palæet – Foto Rasmus Kramer Schou

Bredgade 28

Lidt hemmeligt og under radaren har vores smukke by faktisk fået en ny perle, hvor man kan nyde den danske nationalspise. Det sker under så fine forhold som Odd Fellow Palæet. Dog kun i sommermånederne.

Bredgade 28 er en fortovsrestaurant i gården på det mondæne gamle palæ.

Smørrebrødssedlen er ikke lang, men hvad gør det, når alt på den frister.

Lidt over en håndfuld smørrebrød kan man vælge imellem, og man bestemmer selv, om det skal være på det hjemmebagte rugbrød eller brioche.

En koldrøget laks fra Hiddenfjord med rygeostcreme, radiser, agurk og blomkål står i 75,-, men en kartoffelmad med urtemayo, syltede løg, chips og mandler koster 65,-.

Det er, uden at tage munden for fuld, et ægte røverkøb.

Hvad: Bredgade 28
Hvor: Odd Fellow Palæet, Bredgade 28

Læs også: Har du set den?: Derfor sejler der en bil rundt i Københavns Havn

Vild med dans: Giv den gas til årets dansefest med Silas Holst

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Dans dig glad PR Foto
Dans dig glad PR Foto

Dans gør dig glad.

Hvis du vil blive rigtig glad, så kom med til årets dansefest.

Det sker i Terminalerne i Nordhavn søndag 3. november, når Silas Holst og Jan Svensson svinger hofterne sammen med 1000 danseglade deltagere.

Silas Holst er en af Danmarks mest kendte dansere og er bl.a. kendt fra Vild med Dans og som musicalstjerne. Jan Svensson har 20 års erfaring inden for dans og fitness.

Læs også: Franske fristelser: København har fået sin første eclair-butik

Dans dig glad PR Foto

Indre danser

”Jeg kan slet ikke vente med at komme på ”dansegulvet” igen,” fortæller chefredaktør på ALT for damerne, Tina Nikolaisen, som står bag eventet.

“Sidste år var en kæmpe succes, hvor der blev grinet og danset ud over det sædvanlige. Jeg tror mange gemmer på en lille indre danser, som faktisk gerne vil ud.”

“Men måske man mangler modet til at slippe energien løs. Sammen med Silas og Jan bliver det helt naturligt, og man føler sig som en stjerne når dagen er omme.”

Læs også: Helt unik café er åbnet i København: Her serveres marengs og rosé i lyserødt univers

Goodiebag

Alle deltagere får en goodiebag med lækre produkter.

Dansefesten varer tre timer, og der er indlagt pauser undervejs.

Du kan vælge at deltage fra klokken 9.30-12.30 eller fra klokken 14.00-17.00 Det koster 300 kroner pr. person og det inkluderer tre timers skøn danseundervisning, en goodiebag og deltagelse i konkurrence om  præmier.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Dans dig glad
Hvor: Terminalerne i Nordhavn, Oceankaj
Hvornår: Søndag 3. november – kl. 9.30-12.30 eller 14.00-17.00
Hvor meget: 300,-
Hvordan: Læs mere her