Lej en bartender til sommerfesten, bryllup eller firmarrangement: Cocktail catering med det hele

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Skal du også holde årets fest eller sågar et bryllup hjemme i haven?

Måske er det en barnedåb eller I ønsker at gøre noget ekstra ud af årets firmafest.

Så er du helt sikkert ikke den eneste, men Cocktaiils.dk har gjort det en del lettere for dig.

De sørger nemlig for de gode cocktails af høj kvalitet, og har du brug for at leje en bartender på dagen i København – så klarer de også det.

Læs også Perfekt til sommervaren: Vesterbro-bar har lækre cocktails to go

Foto PR

Cocktail catering og is til fest

Glem alt om kedelige pindemadder og dødsyge kanapeer.

Vi har vist også alle sammen prøvet at få en rigtig kedelig velkomstdrink eller en lunken flaske bobler.

Det er slut med Cocktaiils.dk, for her snakker vi altså catering af den gode slags – nemlig med cocktails med det hele.

Flotte cocktailglas, pynt til drinken, knust eller almindelig is til fest, mobilbar, bionedbrydelige sugerør, spiritus, tøris, frisk mynte eller måske endda en professionel bartender.

Du kan få det hele – og lige præcis som du vil have det.

Tag havefesten, brylluppet, barnedåben eller firmafesten til et nyt niveau med catering fra Cocktaiils.dk, der går op i høj service og gode friske råvarer.

De laver pakkeløsninger hvor de står for hele løsningen eller blot de dele, du har brug for.

Så uanset om du skal bruge hele pakken med bartender, mobilbar, cocktailglas, dehydreret frugt til pynt eller måske bare står og skal bruge is til fest, så kan du få hjælp med det hele.

Med drinks fra Cocktaiils.dk, så kommer du til at servere en velkomstdrink, som dine gæster sent glemmer.

Glæd dig til smagfulde cocktails af gode råvarer, men slip for besværet med at lave dem selv.

Læs også Lækre kager, brunch og gode cocktails: Café Vivaldi er åbnet ved Nørreport

Foto PR

Lej professionelle bartendere

Hos Cocktaiils.dk har de professionelle bartendere med mange års erfaring fra de bedste barer og hoteller i København.

Skal du holde fest, så kan du leje din helt egen bartender i København.

Cocktaiils.dk sørger for at alle drinks spiller til jeres fest, så I blot kan fokusere på at have en dejlig dag sammen.

I modsætning til mange af de andre udbydere på markedet så laver Cocktaiils.dk hjemmelavet sirup.

Lige fra deres hjemmelavede ingefær sirup de bruger i deres Moscow Mule og Dark & Stormy opskrift til deres lækre økologiske rabarber sirup til deres sommer cocktails.

De bruger friskpresset juice og vælger økologiske ingredienser, så vidt det er muligt.

I kan derfor være sikker på, at I kommer til at byde jeres gæster en god cocktail af høj kvalitet og som ovenikøbet smager rigtig godt.

Få samme høje niveau som på en high end cocktailbar ude i byen – men bare hjemme hos jer selv.

Så bliver det ikke meget bedre (eller lettere).

Læs også Masser af tilbud og fordele hver måned: Citify Kbh er vores nye fordelsklub

Foto PR

Cocktailkursus for alle

Derudover laver de cocktailkurser, der fungerer rigtig godt som teambuilding til firmaer eller sågar til polterabends.

Lær hvordan I laver jeres yndlingsdrink eller få gode tips og tricks til nye cocktails.

De professionelle bartendere vil lære jer alle deres bedste tricks til at lave en cocktail, der smager rigtig godt hver eneste gang.

Lær deres Mojito opskrift og imponer efterfølgende dine gæster med en perfekt velafbalanceret Mojito.

Slip for at betale for drinks i dyre domme i byen, men lav jeres egne derhjemme.

Med et cocktailkursus fra Cocktaiils.dk tør vi godt love, at de kommer til at smage mindst lige så godt, og måske endda bedre.

Spar op til 53% på prisen på en lang række lækre restauranter i København – kun med MigOgKbh. Se listen her

Foto PR

Ginsmagning, romsmagning eller whiskysmagning

Kunne I tænke jer et indblik i f.eks. Whisky, så er det også muligt at booke en smagning.

Dyk ned i spiritussens interessante verden og lær de forskellige typer meget bedre at kende.

Det er en sjov måde at samles på, og I vil helt sikkert lære noget I ikke allerede ved.

Gør festen, logeaftenen eller firmaarrangementet ekstra festligt med et cocktailkursus eller en spiritussmagning fra Cocktaiils.dk.

Få meget mere inspiration til jeres næste arrangement lige her.

Alle arrangementer kan sammensættes lige som I ønsker, og jeres personlige bartender vil give jer en sjov og anderledes dag sammen, mens I bliver klogere på cocktails eller spiritus.

Læs også Helt særligt sted i København: Picnic i haven og drinks på taget

Foto PR

Personlige cocktails med print

Skal det være ekstra personligt, så kan du byde dine gæster på en cocktail med print.

Start dagen med en cocktail med print af jeres bryllupsbillede, firmalogo eller grafisk kunst på toppen af jeres special-designede drink.

Så bliver det ikke mere personligt, og I får uden tvivl en uforglemmelig dag.

Sæt et smil på læberne af jeres gæster, når de får en personlig cocktail med print.

Eller tag firmafesten til et nyt niveau med cocktails med jeres eget logo på.

Mulighederne er uendelige.

Og heldigvis, så gør en cocktail med print kun smagen bedre.

Cocktaiils.dk producerer nemlig jeres firmalogo, billede eller lignende på “waferpaper” eller rispapir.

Det er 100% organisk lavet med kartoffelstivelse, risstivelse og vaniljearoma, der efterlader en sød smag og altså på ingen måde skadelig.

Printet laves med naturlig frugtfarve og fyldes på papir af 0,35mm’s tykkelse, og det afgiver derfor en minimal mængde af ekstra sukker til jeres cocktails.

Super lækkert og helt personligt.

Læs også Strand, brunch og drinks: Få en lille bid af Sydens strande på Bryggen

En dag I sjældent glemmer

Så om I ønsker en helt særlig havefest, en uforglemmelig bryllupsfest eller barnedåb med personlige cocktails med print.

Eller måske en sjov dag med cocktailkursus eller spiritussmagning, så kan Cocktaiils.dk hjælpe jer godt på vej.

Uanset hvad I vælger, så bliver det en dag I sjældent kommer til at glemme.

I kan fokusere på at nyde dagen med jeres nærmeste, mens Cocktaiils.dk og deres professionelle bartendere sørger for de gode drinks.

Hvad: Lej En bartender Cocktaiils.dk
Hvor: Hvor det passer dig
Hvor meget: Se alle priser og indhent tilbud her
Hvordan: Læs mere her og tjek Instagram ud for inspiration her @cocktaiilscph / @onlycocktailscph

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Københavns helt nye madoase: Her er Banegaardens helt særlige spisehus

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Næsten side om side med togskinner langs Enghavevej finder man byens nye madoase, Banegaarden.

Det er dog ikke noget man lægger mærke til, for her er dybt idyllisk og fyldt med rå natur og gamle trælader.

I én af dem holder Rakils Spisehus til, og her er hele menuen økologisk, bæredygtig og primært vegetarisk.

Læs også Lige åbnet: Her er Københavns nye skønne madoase

BaneGaarden PR Foto

Hvem er Rakil?

Det første, som måske falder dig ind kunne meget vel være: ”Hvem i alverden er Rakil?”

Og folkene bag Rakils Spisehus kan ikke gøre dig meget klogere.

”Vi aner faktisk ikke hvem Rakil er, men han eller hun har sat sin autograf på laden.

Det kan også være, at der slet ikke står Rakil, men det er hvad vi kunne tyde det til, og så skulle restauranten da hedde det,” fortæller Kenn Husted, som er en af partnerne bag.

Banegaarden fungerer i samarbejde med Aarstiderne, så det var derfor helt naturligt, at spisehuset skulle være vegetarisk.

”Alt hvad vi laver er selvfølgelig økologisk, og så er det bæredygtigt. Så det kan godt være, at man kan få økologisk laks fra Island, men på grund af flytransporten bruger vi det ikke,” forklarer han.

”Vi er på ingen måde frelste omkring det at være vegetar – det er bare den vej det går. Man kan godt til vælge økologisk kød eller fisk, men det er sekundært, og der er mange som bare kører den rent vegetarisk.

Læs også Kan du smage forskel?: Vegansk burger-restaurant på Østerbro har fået god start

Foto Mathilde Mågård Hansen

Genkendelige grøntsager

Bag kødgryderne (undskyld, grøntsagsgryderne) finder man erfarne kræfter i form af køkkenchef, Henrik Junker (tidl. Paustian) og souschef Jonas Harboe (tidl. Palægade og Restaurant Copenhague i Paris).

Og hele tanken med restauranten er, at de erfarne kokke har frit spil.

”Det skal ikke være Michelin det her. Grøntsagerne skal være genkendelige, rustikke og selvfølgelig velsmagende.

Det kunne være fedt hvis vi kunne inspirere gæsterne til selv at bruge flere grøntsager derhjemme,” forklarer Kenn Husted.

Menuen skifter hver uge, og afhænger af hvilke råvarer, de får ind.

”Har de overskud af aubergine på markedet, så bruger vi det. Vi tænker meget på madspild, og det hele bliver en leg om hvordan vi kan bruge råvarerne.

Vi laver kun én menu i køkkenet hver aften, og man kan ikke få andet. Så handler det om at man stoler på, at det vi laver er godt,” fortæller Kenn Husted.

Læs også Københavns nye hotte restaurant er vegansk – og vanvittig velsmagende

Foto Mathilde Mågård Hansen

Vin ad libitum

Man skal naturligvis ikke tørste sig igennem sådan en dejlig middag, og nogle fordele må der være ved at importere sin egen vin.

Legen fra køkkenet er derfor taget videre med ud i restauranten, hvor vinmenuen er droppet til fordel for et koncept om vin ad libitum.

”Jeg er selv på gulvet for første gang i mange år, og det er skide skægt,” fortæller Kenn Husted, der bl.a. har Husted Vin fire steder i byen.

”Jeg har selvfølgelig nogle tanker om hvilke vine, der passer til menuen hver aften, men er folk mere til noget andet, så klarer vi det. Vinene skal ramme gæsterne, og det skal ikke være sådan nogle bitte små glas, man får.”

Du slipper for bare 345 kr. for syv serveringer og 295 kr. for vin ad libitum hos byens nye vegetariske spisehus – og husk lige igen at alle råvarerne både er økologiske og bæredygtige!

Hvad: Rakils Spisehus
Hvor: Otto Busses vej 45, 2450 København SV
Hvornår: Onsdag-lørdag

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Lakridsfestival og Copenhagen Street Festival: Det sker i weekenden i København

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Weekenden står for døren, og den skal selvfølgelig ikke være kedelig.

Teglværket åbner for første gang for deres nye street food festival, og i Tivoli går det løs med både lakridsfestival, gospel og meget, meget mere.

Vi giver dig det fulde overblik over weekendens fedeste events lige her.

Læs også Europas 9. bedste pizza rykker ind på Østerbro



Foto PR

Madundervisning for børn og unge på Copenhagen Street Festival

Ungeforeningen Street Copenhagen og Meyers Madhus er gået sammen om at lave madundervisning for børn og unge, der skal give et praktisk perspektiv på klima og bæredygtighed, øge deres nysgerrighed overfor sæsonbaseret mad og ikke mindst gøre det sjovt og lærerigt at lave det.

Allerede denne lørdag 19. september på Copenhagen Street Festival får medarbejderne på festivalen lov at opleve, hvad børnene og de unge har lært til den bæredygtige madundervisning.

Det sker, når street-festivalen løber af stablen – i en mindre og sikker skala inden for Corona-retningslinjerne – med fokus på alt fra dans og basket til musik, poetry slam og paneldebatter.

Copenhagen Street Festival finder sted på Enghavevej 80, hvor Game har hjemme normalt.

Her er der hele dagen aktiviteter for børn og unge.

Hvor: Game, Enghavevej 80, 2450 København SV
Hvornår: Lørdag d. 19. september kl. 10-21

Læs også Restaurationsbranchen kalder på hjælp: Sådan støtter du dem bedst


Foto PR

The Liquorice Taste Award 2020

Selvom der ikke bliver Lakridsfestival, fortjener de dedikerede lakridsaktører og deres bedste produkter med smagen af lakrids at blive hyldet.

Det foregår i Jubilæumshaven i Tivoli søndag den 20. september kl. 16.30 i en Coronavenlig version.

Før kåringen har en smagsjury bestående af lakridspassionerede kokke, madredaktører og madbloggere bag lukkede døre smagt sig igennem årets nominerede produkter og vurderet smagsoplevelse, struktur, unikhed og helhedsoplevelse. Der vil blive lagt vægt på det gode madhåndværk, de gode råvarer og innovationsværdien i udvælgelsen.

Blandt smagsdommerne er opskriftsudvikler, madskribent og dessertblogger, Maja Vase (Majachocolat), samt Bagedystdommer, kogebogsforfatter og dessertkok, Markus Grigo.

Der er et begrænset antal billetter, og disse kan afhentes i Tivolis Servicecenter på selve dagen. Billetterne er inkluderet i entréen til Tivoli. Børn skal være ifølge med en voksen.

Alle deltagende gæster får en goodiebag med lidt udvalgte lakrids-smagsprøver fra konkurrencen.

Hvor: Tivoli
Hvornår: Søndag d. 20. september kl. 16.30


BaneGaarden PR Foto

Åbent fermenteringsværksted på Banegaarden

Vil du lære at fermenterer alverdens grønt?

Ja? – så kom forbi fermenteringsholdet der står klar til at lære dig at fermentere, lige på stedet.

Det tager ca. en 20-30 minutter hvor du hakker og snitter dit grønt og bliver guidet igennem grundlæringen indenfor fermentering.

Det er lige til at “gå til” og tage med hjem, så kig ned mellem kl 13.00 og 16.00

Hvor: Otto Busses vej 45
Hvornår: Lørdag d. 19. september og søndag d. 20. september – begge dage kl. 13-16
Hvor meget: 75,- for glas og viden

Læs også Himmelske omgivelser: Københavns nye luksus spa AIRE er åbnet


Foto PR

Tivoli Gospel Festival

Tivoli glæder os til igen i 2020 at byde velkommen til Tivoli Gospel Festival, der afholdes for 12. gang.

Hele Haven klinger af glade gospeltoner og medrivende rytmer, og både de mange sangere og publikum nyder en weekend med fokus på sang, glæde og fuld gang i den.

Festivalen byder på gospel for enhver smag, når de mange gospelsangere fra hele landet indtager både Plænen og Pantomimeteatrets scener.

Hvornår: 19. september 2020 kl. 11.30-13
Hvor meget: Éntre til Tivoli


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Kan se frem til stor bøde: Politiet lukkede Michelin-restaurant i aftes

Skrevet af: Michael Qureshi
PR Foto
PR Foto

Det var første gang i går, at restauranter og øvrige serveringssteder skulle lukke senest klokken 22.00 i København.

Det var også første gang, at man skulle bære mundbind på serveringssteder. Københavns Politi melder om, at der blev respekteret de nye regler.

Men en enkelt toprestaurant i København endte med at blive lukket af politiet, og er nu blevet sigtet for overtrædelse af de nye påbud.

Der er tale om Michelin-restauranten Kokkeriet, som TV 2 har talt med. De bekræfter episoden, og forklarer, at de simpelthen er presset i knæ.

Kan ikke lave Michelin-mad i rekordtempo

En tjener meldte sig syg på aftenen, og det pressede hele serverings-flowet, så klokken 22.30 havde de stadig ikke fået serveret alt og afregnet med gæsterne.

“Folk står og afregner, da de fortæller, at jeg bliver sigtet. Det kan jeg jo hverken sige det ene eller andet til. Sådan er reglerne. Men jeg synes, situationen er helt forfærdelig og helt forrykt. Vi er i knæ i forvejen,” fortæller Sammy Shafi, indehaver af Kokkeriet, til TV 2.

Han fortæller, at det er svært at levere Michelin-mad i et rekordtempo, og at Kokkeriet generelt har fået hundredevis af aflysninger af bookede borde efter de nye restriktioner trådte i kraft.

Ifølge TV 2 kan bødens størrelse løbe op i 40.000 kr.