MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Retten du SKAL smage: Himmelsk pasta med luksus-topping hos lille italiensk perle

Af Mathilde Mågård Hansen
Osteria Nana. Foto Mathilde Mågård Hansen
Osteria Nana. Foto Mathilde Mågård Hansen

Pasta og trøffel – det er altså bare to ting, der kan noget.

Både hver for sig men bestemt også hvis du kombinerer dem.

Det har de valgt at gøre hos Osteria Nana på Store Kongensgade, og det er virkelig en ret, som er svær ikke at elske.

Osteria Nana. Foto Mathilde Mågård Hansen

Simpelt men godt

Det er ikke frygtelig længe siden, at vi for første gang fortalte om den nye lille italienske perle, Osteria Nana, på Store Kongensgade.

Du ved nok, dem med burrata-bar og en fuldstændig fantastisk Cacio e Pepe.

Nu har de så gjort det igen.

Osteria Nana har nemlig fået en Carbonara med sort trøffel på menuen, og så kan vi vist godt snakke om et møde mellem det bedste fra begge verdener.

Bare luk øjnene og tænk på en god, cremet al dente pasta og top den så med trøffel. Ja tak!

Hele herligheden koster 195 kr., og det er hver en bid værd.

Er du lige så stor fan som deres Cacio e Pepe som os, så findes den heldigvis også stadig på menuen ligesom deres generøse udvalg af burrata.

Og nu hvor vi er igang, bliver vi også nødt til at slå et slag for deres Plin-pasta med kanin, gris og oksekød i smørsauce – for halleluja!

Hvad: Carbonara Al Tartufo Nero hos Osteria Nana
Hvor: Store Kongensgade 70, 1264 København K
Hvornår: 
Åbent tirsdag-lørdag fra kl. 17
Hvor meget: 195 kr.
Hvordan: Se hele menuen og book bord her