Madrevolution: Delihood bliver AirBnB for mad
Deleøkonomien har revolutioneret vores dagligdag. Nu er turen kommet til mad.
Det vil de fire stærke iværksætterprofiler bag delemadsportalen Delihood.com sørge for.
Serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.)
Burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill)
Mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma)
Filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox) har nemlig sendt Delihood.com i luften.
Her kan amatørkokke sælge hjemmelavet mad ud af huset og travle eller nysgerrige kunder kan få ægte hjemmelavet mad.
Læs også: Luksusguide: Her får du god brunch i København
Ægte hjemmelavet
Der findes efterhånden en stor gruppe af danskere, som er intenst madinteresserede og har dygtiggjort sig i køkkenet, så de ofte laver bedre mad end det, man får på de lokale restauranter.
Det er disse passionerede kokke, Delihood samarbejder med, så andre kan få adgang til mad af høj kvalitet.
”Samtidig med at der er en stor gruppe dygtige kokke i de private hjem, så er der også rigtig mange danskere, der har så travlt, at de ikke får lavet god mad fra bunden i dagligdagen. Med Delihood forener vi disse to grupper,” siger Torben Klitbo, der selv sælger mad ud ad køkkendøren, men også køber hos andre:
”Jeg er ret imponeret over den standard, jeg ser rundt omkring i hjemmekøkkenerne. Danskerne kan godt finde ud af at lave fantastisk mad.”
Læs også: Hemmelig pakistaner nær Vanløse: Laver “wauw”brunch til ingen penge
Tjen 100.000 kr.
Med Fødevarestyrelsens nye retningslinjer for privatsalg af mad, er det nu blevet muligt som privatperson at sælge for 100.000 kr. mad om året.
Hvis man vil have hele København som sin private restaurant skal man bare gå ind på Delihood.com, hvor en let overskuelig oversigt og hvad, hvor og hvor meget.
Da MigOgKbh lavede en hurtig søgning, fandt vi sørme David da Silva, Østerbro, der tilbød Dhal Curry til 45 kr.
Han er tidligere kok på Kong Hans, og lukkede for nogle år siden den super populære Davids Bistro på Århusgade for at få mere tid til familien, men hans mad kan altså nu smages igen på Delihood.
Læs også: Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’
Hvad: Læs mere lige her Delihood og find dem på Facebook lige her