Mere end 150 boder: Stort designmarked rammer Vesterbro i weekenden

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Gå på opdagelse i masser af boder til FindersKeepers. Foto: PR
Gå på opdagelse i masser af boder til FindersKeepers. Foto: PR

Shop hos stribevis af upcoming designer, når Øksnehallen fyldes med boder.

Lige meget om det er boligen, børnene eller garderoben, der trænger til et frisk pust, er der hjælp at hente på Vesterbro lige om lidt.

Designmarkedet FindersKeepers, som jævnligt popper op rundt omkring i byen, fylder endnu en gang Øksnehallen med spændende ting og sager.

Det betyder, at du lørdag 24. og søndag 25. august kan gå på opdagelse i mere end 150 boder, når iværksættere samt upcoming designere og kunsthåndværkere står klar med et bredt udvalg af produkter.

Mangler du noget at hænge på væggen, kan du blandt andet finde plakater, grafik og andre kunstneriske pyntesager. Der vil også være masser af accessories, tøj og tasker at købe, lige som at en række smykkedesignere står klar til at præsentere deres varer.

Der vil desuden være tøj og legetøj til børn, og så kan du smage og købe mad- og drikkevarer.

Læs også: Rent 12-tal: Vesterbro har fået ny klasserestaurant

Mød ildsjælene

Noget af det særlige ved FindersKeepers er, at du kan møde de kreative ildsjæle, der står bag produkterne, og du kan derfor høre masser af anekdoter om, hvordan hver enkel ting er blevet til.

Foto: PR

FindersKeepers har specialiseret sig i at finde dygtige, kreative talenter, som skaber spændende og anderledes produkter, og selv om du har besøgt et af markederne før, er der god grund til at kigge forbi igen.

Der er nemlig stor udskiftning blandt udstillerne, så der altid er noget nyt at se på og købe med hjem.

Læs også: IKEAs indtog i København starter på Vesterbro: Her åbner stort showroom

Tag et hvil og forkæl maven

På pladsen foran Øksnehallen ruller en håndfuld foodtrucks ind i anledning af markedet.

Her kan du tage en slapper og købe mad og drikke, når fødderne trænger til at hvile, og sulten eller tørsten melder sig.

Du kan få et stempel på hånden ved Øksnehallens udgang, så du kan gå ind igen og shoppe videre på FindersKeepers, når du har fået tanket energidepoterne op.

Prisen for en dagsbillet til FindersKeepers er 50 kroner. Vil du have adgang til de mange boder både lørdag og søndag, kan du købe en weekendbillet for 60 kroner.

Læs mere på Facebook.

Hvad: FindersKeepers
Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, København V
Hvornår: 24.-25. august 2019 kl. 10.45-17.00

Læs også: Ny lille burgerjoint på Vesterbro: Vil drille de store med billige burgere