Mere tid til Bambi på isen: Populær ny skøjtebane forlænger sæsonen

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Broens Gadekøkken PR
Broens Gadekøkken PR

En af sidste års bedste nyheder var, at København fik en helt ny skøjte bane.

Den ligger på den Grønlandske Handels Plads på Christianshavn – eller måske bedre kendt som det gamle Noma eller Broens Gadekøkken.

Den har været et iskoldt hit i en kold tid, og de har netop meldt ud, at de fortsætter med at være på glatis helt frem til slutningen af februar.

Læs også: Guide: Her er Københavns nye fristelser med Nutella, éclairs og marengs

Broens Gadekøkken PR

Gratis at bruge

Alle besøgende kan gratis benytte skøjtebanen, og hvis man ikke kan finde de aflagte skøjter frem for gemmerne, så er der mulighed for at leje skøjter, skøjte-buddies og bob-skates til familiens mindste på pladsen.

Man kan jo altid snuppe velfortjent pause og tag et smut forbi Broens barer, der serverer alt lige fra varme drikke, cremet irish coffee, varm kakao og varm saft.

Når sulten melder sig, kan man naturligvis få fyldt depoterne op, når madboderne disker op med masser af lækre street food retter til at styrke kroppen på.

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Broens Gadekøkken PR

Perfekt til skolens idrætstime

Siden åbningen har skoler fra hele landet benyttet sig af muligheden for at rykke idrætstimen udendørs, hvor masser af frisk luft og socialt samvær har været nøgleordene.

Her har eleverne kunne udfordre sig selv og klassekammeraterne, lære hinanden nye tricks på isen og ikke mindst fået styrket deres balance og motorik.

Grundet den store interesse vil udlejning af skøjtebanen fortsætte her i 2020, helt frem til slutningen af februar, hvor skoler fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 10.00 til 12.00 kan booke sig ind og få skøjtebanen i 45 minutter for 600,-

Der er begrænsede ledige tider, og bookningen foregår derfor efter først til mølle-princippet.

Hvad: Broens Skøjtebane
Hvor: Grønlandske Handels Plads på Christianshavn
Hvornår: Frem til slutningen af februar
Hvordan: Læs mere lige her

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København