Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Snup en bid af Sydfrankrig når Michelinkok overtager Relæ med popup

Af Rasmus Kramer Schou
Mathias Silberbauer pop up PR Foto
Mathias Silberbauer pop up PR Foto

Kokken Mathias Silberbauer har en plan.

Han har før arbejdet på blandt andet Relæ og Bæst i København, samt den anerkendte Clove Club i London, inden han drog på gastrorejse til det sydlige Frankrig.

Nærmere betegnet Nice, hvor han åbnede fiskebistroen Pure & V.

Den blev så stor en succes, at hans restaurant blev kåret som årets sophistroquet 2019 ifølge Le Fooding og modtog en Michelinstjerne.

Mathias’ store drøm er at åbne en fiskerestaurant her i København, og nu kan man få en forsmag på hans talenter i et køkken.

Han popper nemlig op der, hvor det hele startede – på Relæ.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Foto: Relæ Facebook side

Mens katten er ude…
Mathias Silberbauer blevet inviteret ind for at kokkerere på Jægersborggade, mens Relæ teamet slår sine folder i Tisvilde.

“Mathias var elev på både Relæ og Manfreds, og har gennem årene været igennem hele Relæ Community. Det er ikke alle, vi vil betro komfuret til, men jeg har svært ved at kunne komme i tanke om nogen, der kan være mere kvalificeret til det end Mathias,“ fortæller Christian F. Puglisi om hans tidligere kokkeelev.

“Eneste krav har været, at han ikke går på kompromis med økologi og råvarernes bæredygtighed, ellers må han gøre, helt som han vil.”

Læs også: Guide: Her er 4 perfekte romantiske get-aways tæt på København

Fisk og skaldyr
Køkkenstilen vil være som det der i sidste ende hædrede Silberbauer med en Michelin stjerne  på Pure & V i Nice – omend i en casual og afslappet facon.

Det sydfranske inspirerer også denne menu der fokuserer på fisk og skaldyr samt grønt fra Farm of Ideas og serveres a la carte.

“Relæ har haft en stor indflydelse på den kok, jeg er blevet i dag. Så at kunne få lov til at køre restauranten i 3 uger som min egen, er en drøm der går i opfyldelse,” siger Mathias.

Læs også: Italiensk perle på Østerbro: Hummerkejseren serverer byens vildeste skalddyrsfad

Hvad: Mathias Silberbauer pop up på Relæ.
Hvor: Relæ i Jægersborggade
Hvornår: Onsdag-lørdag i uge 31, 32 og 33. Onsdag 29. juli – lørdag 15. august
Hvor meget: Forretter fra 65 kr. hovedret fra 175 kr.
Hvordan: Book bord direkte hos køkkenchefen på : mathias@silberbauers.dk

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Del artikel

Andre læser også