Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stor udstilling i Tivoli: De nyeste møbel-trends under åben himmel

Af Mathilde Mågård Hansen
Parterrehaven i Tivoli Foto Torben Plank
Parterrehaven i Tivoli Foto Torben Plank

Året 2020 er blevet noget helt andet for langt de fleste af os.

Det gælder også for Snedkernes Efterårsudstilling, som rykker i ind i Tivolis haveanlæg, Parterrehaven, hvor 30 udstillere viser nydesignede møbler.

Udstillingen er åben for Tivolis gæster fra 20. august kl. 20 og derefter i Tivolis åbningstid til og med 4. oktober.

Læs også Stor nyhed: Tivoli lancerer kæmpe Mad & Vin festival

Eksperimenterende og svævende møbler

Snedkernes Efterårsudstilling hylder illusionerne i dette års opsætning, hvor foreningens medlemmer og gæsteudstillere har forholdt sig både konkret og abstrakt til Tivoli som institution og parterrehaven som magisk ramme.

Parterrehaven bliver således det sanselige sted, hvor udstillingens 30 møbelprojekter vises svævende mellem stauder, blomsterbede og rislende vand.

I år er der tegnet bredt og fantasifuldt for udstillingens 30 unikke møbler byder både på et insekthotel, en stol, der over tid formes af Havens blomster, et bord med optiske mønstre, der snyder hjernen og meget mere.

Du kan allerede glæde dig nu til at opleve mange forskellige og eksperimenterende møbler skabt af nogle af Danmarks mest etablerede arkitekter, designere og producenter.

Læs også Som skabt til københavnerlejligheden: Design din egen reol med Shelfer

Udstilling under åben himmel

Snedkernes Efterårsudstilling er en årlig begivenhed, som i år får en helt særlig lokation i Tivoli.

”Tivoli er en illusion – en kunstigt skabt verden, som afspejles i vores.

Vi har igennem længere tid ønsket at udstille i Tivoli, da forlystelseshaven besøges af mange forskellige mennesker og ikke kun af et fagligt publikum.

SE har noget, som skal eksponeres i en større kreds, og så er der jo i forvejen masser af godt design i Tivoli,” siger formand, Claus Mølgaard, om udstillingen under åben himmel.

Snedkernes Efterårsudstilling 2020 findes i Tivoli fra 20. august til og med 4. oktober. Møblerne skal som krav kunne tåle vind og vejr og max have en diameter på 90 cm.

Med årets abstrakte og forførende tema i udøvernes hænder er der ingen tvivl om, at flere af møblerne kommer til at leve op til Tivolis slogan ”Altid som aldrig før”.

”Det ene øjeblik optræder Rasmus Klump, så er der en koncert på Plænen med et nyt band og fra på torsdag kan gæster under åben himmel ved Tivoli Søen opleve nydesignede møbler skabt af en række talentfulde møbeldesignere.

Vi glæder os til at invitere vores gæster til den utraditionelle udstilling under åben himmel,” siger Tivolis pressechef, Torben Plank.

Læs også Indretningstip: Sådan møblerer du soveværelset i den lille lejlighed

Snedkernes Efterårsudstilling (SE) er en platform for udvikling og eksponering af nutidigt og eksperimenterende dansk møbeldesign.

SE har gennem de senere år udstillet internationalt i Tokyo, London og Stockholm, ligesom danske og internationale brands er kendt for at håndplukke SE-projekter for at sætte dem i produktion.

Møblerne udstilles et nyt sted hvert år i samarbejde med et nyt hold af kreative kræfter, der kontinuerligt udvikler og iscenesætter indholdet af Snedkernes Efterårsudstilling.

Hvad: Snedkernes Efterårsudstilling i Parterrehaven i Tivoli
Hvornår: Fra 20. august til og med 4. oktober
Hvor meget: Entré til Tivoli

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også