MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vesterbro får ny potent pastabar

Af Rasmus Kramer Schou
Barril Pasta & Wine Bar PR Foto
Barril Pasta & Wine Bar PR Foto

Barril startede sit liv på Vesterbro som hyggelig vinbar.

Her på Helgolandsgade 2 var der plads til 50 vinglade gæster, som enten kunne sidde ved den lange bar, ved båsene ved vinduet eller måske ved de klassiske spiseborde og nyde et godt glas fra det store kort.

Fra lørdag 26. januar er der i dén grad grund til at sætte sig ved spisebordene. For Barril transformerer sig selv fra decideret vinbar til en endnu bedre version – nemlig med pastabar.

Læs også: Guide: Her er de største Københavnske restaurantåbninger i 2018

“Som dirigent i køkkenet og som ny daglig leder af Barril har vi entreret med Esben Lund, der tidligere har været partner i Madklubbens restauranter Bistro de Luxe og Bazaar samt køkkenchef på Madklubben Frederiksberg,” fortæller ejer Rasmus Teglgaard og fortsætter:

“Med afsæt i Esbens livslange kærlighed til madlavning bliver klassiske pastaretter og antipasti samt rustik velsmag og prisvenlighed omdrejningspunkterne for restauranten. Esben har valgt de allerstørste klassikere ud for dig, så du behøver ikke vælge imellem et utal af forskellige retter på Barril Pasta & Wine Bar,” som er det nye navn, de samtidig lancerer.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns 12 bedste italienske restauranter

Barril Pasta & Wine Bar PR Foto

Her kan man for eksempel nyde en omgang spaghetti meatballs med tomat, parmesan og persille, gnocchi med portobellosvampe, østershatte og parmesan og favoritten over dem alle – Carbonara med pancetta.

Udover a la carte menuen, der skifter efter sæson, tilbyder Barril Pasta & Wine Bar hver dag en fast 4-retters menu til 225 kr. samt et par vegetariske retter.

Og man kan selvfølgelig stadigvæk vælge mellem mere end 30 forskellige vine på glas hver dag. Ligesom der også som altid er alle de hele flasker på kortet samt danske specialøl fra Kissmeyer på fad eller et cocktailkort, hvis man har lyst til det.

Læs også: Vildt sted: Kendt topkok åbner kæmpe restaurant med stort bryggeri

Hvad: Barril Pasta & Wine Bar
Hvor: Helgolandsgade 2, Vesterbro
Hvornår: Mandag til lørdag fra kl. 17.30-02.00. Køkkenet har åbent til 21.30
Hvordan: Læs mere her og på deres Facebook her

Del artikel

Andre læser også