MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MigogKbh guider: 5 gode gammeldags fastelavnsboller i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: Mathilde Mågård Hansen
Foto: Mathilde Mågård Hansen

OBS! Opdateret d. 4. februar 2022.

Vi er endnu en gang gået all-in på flødeskum, men de gammeldags fastelavnsboller fortjener altså også en smule kærlighed.

Du ved – den af gærdej med vaniljecreme eller remonce indeni og med smeltet chokolade eller glasur på toppen.

Vi har besøgt et par af byens allerbedste bagere og fundet fem gode gammeldags fastelavnsboller, som du ikke må snyde dig selv for.


Foto PR

Sankt Peders Bageri

MigogKbh er oftest forbi Sankt Peders Bageren, når vi skal hente onsdagssnegle, men deres fastelavnsboller er altså også et besøg værd.

Det er nemlig en dejlig luftig brioche fyldt med creme og toppet med chokoladeganache.

Perfekt mængde af creme og skøn bolle.

Hvor: Sankt Peders Stræde 29, 1453 København K
Hvor meget: 20 kr.


Foto Mathilde Mågård Hansen

La Glace

Der er ingen tvivl om, at La Glace er kongerne af flødeskumskager i København, men de glemmer aldrig de gamle dyder.

Derfor har den gammeldags fastelavnsbolle også fundet vej til hylderne i februar.

Den er lavet på briochedej med kardemomme fyldt med vaniljecreme og marcipan og pyntet med chokoladeglasur og La Glace-medaljon.

Også den vinder vores hjerter med en god smag af kardemomme og med den helt rigtige mængde creme indeni.

Hvor: Skoubogade 3, 1158 København K
Hvor meget: 28 kr.


Foto Alice Instagram

Alive

Sidste år var fastelavnsbollen fra Alice med solbær blandt vores favoritter, men i år er de gået i en helt ny retning med deres fastelavnsbolle.

Kald den gammeldags med et twist – for fremfor klassisk vaniljecreme er den fyldt med den franske diplomatcreme, der kombinerer vaniljecreme og flødeskum. Til sidst toppes med den chokolade.

Et rigtigt dejligt bud, når du trænger til en afveksling fra wienerbrødet.

Hvor: Markmandsgade 1, 2300 København S
Hvor meget: 35 kr.


Foto PR

Andersen Bakery

Andersen Bakery på Islands Brygge er meget kendte for deres noget utraditionelle fastelavnsboller, som både smager virkelig skønt og ligner en million.

Men deres gammeldags kan altså også noget!

Dejlig brød bolle med god smag og fyldt til randen med lækker creme – lige som vi elsker en god gammeldags fastelavnsbolle. 

Hvor: Thorshavnsgade 26, 2300 København S
Hvor meget: 28 kr.


 

Foto PR

Meyers

Meyers Bageri og Deli disker igen i år op med den gammeldags, som altid vil være en storfavorit hos MigogKbh.

Den er bagt på gærdej fyldt med remonce og vaniljecreme og toppet med chokoladeglasur.

Helt perfekt og lige som de skal være.

Hvor: Meyers Bageri på Amagerbrogade, Jægersborggade,  Classensgade og på Gammel Kongevej
Hvor meget: 32 kr.


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram