Gå skaldyrs-bonanza: Kæmpe skaldyrsfest med champagne

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
PR Foto
PR Foto

Oysters & Grill på Nørrebro har haft succes med at servere lækker mad fra havet i uhøjtidelige rammer.

Torsdag 31. januar går de helt fiske-bonanza med en skaldyrsaften af rang.

Her kan man nyde havets frugter til op over begge albuer. Der bliver blandt andet serveret tre forskellige slags østers (Village Bay, Perles Blanc, Roumegous Special og Gillardeau) som sammen med champagne og vodka skylles ned.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Fra Fiskerikajen kommer Hjalte Pohlentz og Jesper Hansen, der sammen med kokkene på Oysters & Grill vil stå for maden denne særlige aften.

Efter de delikate bløddyr er det tid til en tour-de-force igenenm ceviche, rejer, jomfruhummer, taskekrabbekløer, kongekrabbe, argentinske rejer og moules frites.

Til at stå for de våde varer, har de lokket den evigt frankofile Victor Monchamp fra Det Franske Vinkort til at guide gæsterne gennem alt fra fransk vodka, masser af naturvin og ikke mindst rigeligt med champagne.

Forvent festlig stemning med ærmerne smøget helt op, og når maden er tygget af dæmpes lyset og dj’en tager over, mens baren serverer cocktails.

Læs også: Her kæles der for detaljerne: Vesterbro får ny ambitiøs cocktailbar

Hvad: Skaldyr & Fest
Hvor: Oyster & Grill, Sjællandsgade 1B, 2200 København N
Hvornår: Torsdag 31. januar
Hvor meget: 790 kr. for hele menu og tilhørende vin og drikke
Hvordan: Find billet her 

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.