Julehygge onsdag: The Standard byder på julegodter og gløgg

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Den ikoniske The Standard bygning. Foto Rasmus Kramer Schou
Den ikoniske The Standard bygning. Foto Rasmus Kramer Schou

Kom til juletræstænding på The Standard og smag samtidig deres evner i julekøkkenet, når de inviterer til gratis arrangement.

De vil os det godt nede på The Standard. Ud over at være en af byens smukkeste bygninger, så har de også overskud til at give små gaver.

Onsdag d. 21. november holder de en klassisk juletræstænding, når de tænder lysene på det store juletræ i deres smukke hall.

Læs også: Michelin-kok i delikatessen: Her åbner Københavns sprødeste supermarked

Husets tre restauranter, Mission, Almanak og Studio er alle med, og de har været flittige i køkkenet, og byder på hjemmelavet gløgg og søde sager til alle gæster.

Syndige napolitanske donuts
“Vi vil på The Standard gerne prøve at tilføje nye juletraditioner til huset. Derfor vil Mission lave syndige napolitanske donuts og Almanak laver deres egen version af en lys gløgg, som de kalder ’grogg’.”

Julehyggen starter kl. 16.30 og varer til kl. 18.00- Der vil være julemusik fra DJ Rikke Bronx og restauranterne er selvfølgelig også pyntet smukt op i årets juletema.

Læs også: Copenhill bliver et af Nordens vildeste projekter: Her forventer man at åbne

Arrangementet er ganske gratis.

Der vil efterfølgende være mulighed for at få 20 procents rabat på Missions julemenu og Almanaks vintermenu, hvis man skulle have lyst til at blive hængende.

Hvad: Juletræstænding på The Standard
Hvor: The Standard, Havnegade 44
Hvornår: Onsdag d. 21. november kl. 16.30-18.00
Hvor meget: Ganske gratis
Hvordan: Se mere her