Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Mums: Legendarisk porchetta-sandwich gør comeback

Af Rasmus Kramer Schou

Den blev nærmest legendarisk.

Porchetta-sandwichen.

Den kunne findes på både Papirøen, der nu er lukket, og Kødbyens Mad & Marked, der ligeledes er forsvundet.

Læs også:Guide: Her får du den gode stegt flæsk med persillesovs i København

Porchetta fra Public PR Foto

Back to the future

Gode nyheder: It’s back, baby.

”Der er mange, der har spurgt efter sandwichen, siden vi lukkede La Fattoria og åbnede vores første rigtige restaurant Public,” siger Cindy Romor, der ejer og driver Public med sin kæreste Johan Braad-Petersen.

“Vi synes, det var helt oplagt at vende lidt tilbage til vores street food-rødder og åbne op for frokost i solen henover sommeren.

Vi havde første test af porchetta-sandwichen i weekenden, og der var gensynsglæde hos gæsterne.”

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 12 bedste pizza

Frokost i weekend og happy hour

Sandwichen laves med saftige skiver porchetta, smeltet ost, rucola og en dressing af søde peberfrugter i en økologisk bolle.

Der er frokost hver fredag og lørdag 11.00-14.30 og der er Happy Hour helt frem til kl. 17.00 med to spritz for en hundredmand.

Læs også: Genialt koncept: Ny mejeri-butik i København laver Aperol Spritz-is

Porchetta fra Public PR Foto

Historisk ret

Porchetta har en lang og stolt historie i Italien og stammer oprindeligt fra byen Arricia, der er en provins tæt ved Rom.

Rigtig porchetta laves af en hel gris og ikke bare en udskæring fra grisen – og det efterlever Public selvfølgelig.

Grisen marineres i urter og hvidvin i 24 timer, inden den nænsomt ovnsteges i flere timer.

Public får deres porchetta fra en lille familieslagter, der ligger netop i porchettaens fødeby Arricia.

”Porchettaen vi får fra i Arricia findes ikke bedre. Det er den samme opskrift, som har været brugt i hundredvis af år,” fortæller Cindy Romor.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Hvad: Porchetta-sandwich
Hvor: PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, Halmtorvet 36, 1700 Vesterbro
Hvornår: Fredag, lørdag hele sommeren. Frokost 11.00-14.30, Happy Hour fra 11.00 til 17.00
Hvordan: Læs mere her 

Del artikel

Andre læser også