Ny juletradition: Drik jule-Baileys af en rensdyr-kop lavet af chokolade

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Baileys Treatmas Bar PR Foto
Baileys Treatmas Bar PR Foto

Baileys er verdens første fløde-likør og samtidig også verdens bedst sælgende likør med et salg på over 82 millioner flasker årligt på verdensplan.

Nu har de indtaget København med en ny tradition, som skal markere starten på højtiden.

Det er pop-up baren, Baileys Treatmas Bar, og den kan besøges på Gemyse i Tivoli.

Her kan der drikkes Baileys i stride strømme, og det på en lidt anden måde, end vi er vant til.

Læs også: Jul på Byens Kro: Hvem er klar til dødsgløgg med finsprit

Baileys Treatmas Bar PR Foto

Chokoladekrus

Chocolate Reindeer-kruset, som er lavet på kvalitetsmælkechokolade, skabt af producenten Lir Chocolate.

Det er perfekt til en drink med for eksempel Original Irish Cream, fordi chokoladen fra kruset blander sig med likøren og skaber en helt ny smag.

Baileys Chocolate Reindeer blev lanceret på det engelske marked sidste år og var kæmpe succes, og er altså nu kommet til Danmark.

Chokoladedrinken være på Gemyses drikkekort helt frem nytår.

Prisen for et Baileys Reindeer-sæt er 75 kr.

Læs også: Franske fristelser: København har fået sin første eclair-butik

 Hvad: Baileys Treatmas Bar
Hvor: Gemyse i Tivoli, Vesterbrogade 3
Hvornår: Frem til 29. december og er åben mellem kl. 11 og 23 fra mandag til søndag
Hvor meget: 75,- for Baileys Reindeer-sæt

Læs også: I hjertet af København: Historisk restaurant frister med syndigt kagebord

Baileys Treatmas Bar PR Foto