Restaurant med genialt koncept: Stegt flæsk ad libitum festival i tre dage i træk

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Dengang i 2014 da Dan Jørgensen var fødevareminister, satte han sig for at kåre Danmarks nationalret.

Mere end 60.000 stemte, og ud af dem satte næsten halvdelen, 27.893, deres kryds ved klassikeren stegt flæsk med persillessovs.

Ergo må der selvfølgelig være grobund for en decideret flæskefestival.

Sådan tænker de på den traditionelle danske restaurant Nyboders Køkken, som ligger i smørhullet på hjørnet af Olfert Fischer gade og Borgergade.

De åbnede for tre år siden og har gjort sig til eksperter i nationalspisen. Alene sidste år solgte restauranten 16 tons stegt flæsk.

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr

Stegt flæsk med persillesovs PR foto
Nyboders Køkken PR Foto

”Vi har været utroligt glade for de mange besøgende, vi har haft her i restauranten – både de mange stamgæster, lokale og selv de royale,” forklarer Taus Borguist, tjener på Nyboders Køkken.

Faktisk har de haft så mange besøgende, at de har set sig nødsaget til at udvide. Så nu bliver den hyggelige kælder også taget i brug til spisende gæster.

“Vi vil gerne fejre udvidelsen med at invitere alle på en vaskeægte flæskefestival, hvor vi i tre dage kun serverer stegt flæsk med persillesovs ad libitum.”

Læs også: Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum

Nyboders Køkken PR Foto

Flæskefestivalen starter fredag den 3. maj og kører frem til og med søndag den 5. maj,.

Her vil der hver dag fra kl.12.00 til kl.22.00, udelukkende, ene og alene kun vil blive serveret stegt flæsk med persillesovs ad libitum – og intet som helst andet.

Den står i 169,- per person.

Læs også: Genialt: Restaurant i København kører running smørrebrød ad libitum

Hvad: Steg flæsk festival
Hvor: Nyboders Køkken, Borgergade 134
Hvornår: Fredag den 3. maj – til og med søndag den 5. maj
Hvor meget: 169,- for stegt flæsk med persillesovs ad libitum