Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Sushi, cocktails og lounge-musik: Rooftop-restaurant klar med sommerhygge

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Pxhere. Arkivfoto.
Foto: Pxhere. Arkivfoto.

En cocktail i hånden, sushi på tallerkenen, lounge-musik i ørerne og udsigt over København.

Sådan lyder opskriften på en skøn sommeraften, hvis du spørger Sticks ‘n’ Sushi.

Derfor skruer de nu op for sommerstemningen på deres restaurant oven på Tivoli Food Hall og inviterer til sushi-hygge hver lørdag resten af sommeren.

Konceptet kalder de Sticks Saturday, og det løber af stablen første gang lørdag 22. juni.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste sushi

DJ og lounge-stemning

På restaurantens lækre tagterrasse tager en DJ plads i solen og sørger for bløde lounge-toner fra kl. 20 og frem til midnat, og mens musikken spiller kan du mæske dig i sushi samt yakitori-sticks direkte fra grillen under åben himmel og købe cocktails i udendørsbaren.

Alle restaurantens cocktails er inspireret af det japanske køkken, og det betyder, at de indeholder bl.a. yuzu og ingefær. Der er både cocktails med alkohol og virgin cocktails på kortet.

Læs også: Vild Tivoli-plan: Vil bygge bypark og Bjarke Ingels-tegnet 70 meter højt hotel

Husk at bestille bord

Stick ‘n’ Sushis restaurant på toppen af Tivoli Food Hall har en imponerende udsigt over Tivolis forlystelser og grønne arealer samt Vesterbros tage og byliv.

Hvis du vil tilbringe en lørdag aften på tagterrassen, skal du huske at booke bord. Det kan du gøre her.

Hvad: Sticks Saturdays
Hvor: Sticks ‘n’ Sushi Tivoli Haven, Bernstorffsgade 3, København V
Hvornår: Hver lørdag til og med 31. august
Hvordan: Book bord her

Læs også: Alt godt fra havet: Kendt Kbh-restaurant søsætter seriøst skaldyrsfad

Del artikel

Andre læser også