Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Grøn gourmetaften og gode grin: Restaurant inviterer til særligt event på Refshaleøen

Af Rasmus Kramer Schou
Restaurant 56grader. Photo-Flemming-Pedersen
Restaurant 56grader. Photo-Flemming-Pedersen

Hvad kan vi egentlig gøre for at gøre noget godt for miljøet?

Vi kan som det første blive klogere.

Dét er der mulighed for onsdag 27. marts på den lidt oversete perle af en restaurant 56 grader på Refshaleøen, når de inviterer til bæredygtig gourmetaften.

Det er en aften med fokus på bæredygtighed og indslag fra gæster, der gennem humor, kunst og handling vil sætte fokus på, hvorfor vi må indstille os på en grønne livsstil.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

4 kloge mennesker

De har også inviteret disser fire gæster til at komme med forskellige vinkler på den grønne omstilling.
Henrik Beha fra Plastic Change
Sebastian Dorset, komiker
Tobias Weber-Andersen fra Greenkayak
Lise Vestergaard, billedkunstner

Det bedste er, at man samtidig kan spise grønt, mens man også hører om grønt.

Læs også: Amerikansk medie: Her er Københavns gastro bucket-list

På 56 graders store udendørs areal er de selvforsynende med flere end 40 forskellige økologiske urter og 5 typer af kål.

På aftenen serveres en 4-retters bæredygtig gourmetmad – med organiske vine.

Menuen byder blandt andet på dansk kaviar, danske kammuslinger, grillet havtaske og jordskokkaramel.

Læs også: En udflugt værd: Vildt skovtårn i 45 meters højde står snart klar

Hvad: Bæredygtig gourmetaften
Hvor: 56°, Krudtløbsvej 8
Hvornår: Onsdag 27. marts
Hvor meget: 750,- for 4 retter og vinmenu
Hvordan: Læs mere her og se den fulde menu

Del artikel

Andre læser også