Grøn gourmetaften og gode grin: Restaurant inviterer til særligt event på Refshaleøen
Hvad kan vi egentlig gøre for at gøre noget godt for miljøet?
Vi kan som det første blive klogere.
Dét er der mulighed for onsdag 27. marts på den lidt oversete perle af en restaurant 56 grader på Refshaleøen, når de inviterer til bæredygtig gourmetaften.
Det er en aften med fokus på bæredygtighed og indslag fra gæster, der gennem humor, kunst og handling vil sætte fokus på, hvorfor vi må indstille os på en grønne livsstil.
Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter
4 kloge mennesker
De har også inviteret disser fire gæster til at komme med forskellige vinkler på den grønne omstilling.
Henrik Beha fra Plastic Change
Sebastian Dorset, komiker
Tobias Weber-Andersen fra Greenkayak
Lise Vestergaard, billedkunstner
Det bedste er, at man samtidig kan spise grønt, mens man også hører om grønt.
Læs også: Amerikansk medie: Her er Københavns gastro bucket-list
På 56 graders store udendørs areal er de selvforsynende med flere end 40 forskellige økologiske urter og 5 typer af kål.
På aftenen serveres en 4-retters bæredygtig gourmetmad – med organiske vine.
Menuen byder blandt andet på dansk kaviar, danske kammuslinger, grillet havtaske og jordskokkaramel.
Læs også: En udflugt værd: Vildt skovtårn i 45 meters højde står snart klar
Hvad: Bæredygtig gourmetaften
Hvor: 56°, Krudtløbsvej 8
Hvornår: Onsdag 27. marts
Hvor meget: 750,- for 4 retter og vinmenu
Hvordan: Læs mere her og se den fulde menu