Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Poke-kæde med fem restauranter lukker

Af Rasmus Kramer Schou
MyPoké Foto Rasmus Luckmann
MyPoké Foto Rasmus Luckmann

En helt ny type fastfood har vundet indpas i København.

Bowls med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk – også kaldet pokébowls – er blevet et take away-hit i København.

Det tog noget tid, før Danmark sådan rigtig fik øjnene op for den populære spise, men for et par år siden væltede det pludselig frem med pokébutikker i København.

De poppede nærmest op over det hele.

Læs også: Guide: Her er de bedste vegetarrestauranter i København

5 restauranter på 1 år
En af de kæder, der kastede det største fiskenet ud var MyPoké. De åbnede indenfor et år 5 forskellige restauranter.

Restauranten blev hurtigt så populær, at MyPoké blot tre måneder efter kunne åbne rstaurant på Strandvejen i Hellerup.

I september åbnede kæden restaurant i både Illum i København K og på Østerbro, og det var planer om at åbne yderligere fem restauranter.

Læs også: Bæredygtigt og lækkert koncept: Rooty forkæler med velsmagende salater

Slut for denne gang
Men nu er det slut – ekspansionen gjorde for stort indhug i økonomien, så nu har MyPoké meddelt følgende på Facebook:

“Kære gæster, det er med sorg i hjertet, at vi desværre har valgt at lukke MyPoké. Det betyder, at alle vores restauranter er lukket, og det vil derfor ikke længere være muligt at bestille Pokébowls fra os. Vi vil gerne takke alle Jer, som har været trofaste kunder hos os, har troet på vores koncept og elsket vores mad. Mahalo”

Ejer, Søren Sehested har skrevet:
“Jeg har desværre måtte sande at min drøm om at skabe en sund forretning ud af levere de bedste pokébowls er brast. Det har vist sig for svært for mig at gøre det til en god forretning uden at blive nødt til at slække på kvaliteten. Som en entreprenant person kan man ikke vinde hver gang, men man kan i hvert fald lære af det man oplever.”

Læs også: Nyt på Østerbro: Håndboldspiller og veganer-stjerne åbner street food joint

 

Del artikel

Andre læser også