Champagnesafari og ad libutum rosé: Her er de vilde vinevents til Copenhagen Cooking

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Copenhagen Cooking & Food Festival fylder dem næste tid de københavnske ganer og maver med mundvandsdryppende unikke events.

Der er igen i år også fantastiske flasker at skylle oplevelserne ned med.

Få et overblik over de ti dages vin i stride strømme nedenfor:

Læs også: 5 gode spots i København: Her skal du slubre drinks i solen lige nu

Skt. Petri gårdhave

Havefest på luksushotel og rosé ad libitum

SKT. PETRI’s charmerende gårdhave danner rammerne for et udendørs folkekøkken.

Køkkenchefen på Hotel SKT. PETRI, Jesper Würtz, har i en årrække arbejdet i udlandet og har en stærk tilknytning til middelhavskøkkenet – og sætter denne aften grillen i centrum.

Retterne sendes rundt om bordet family style, så du og de andre gæster sammen skaber hyggen. Gårdhaven vil emme af middelhavsstemning med lounge møbler, langbord samt masser af træer og blomster.

Der er sørget for iskold rosévin ad libitum i glasset under middagen mens Jesper tilbereder herlighederne over de varme kul.

Grillen bliver fyldt med sæsonens hits, godt kød samt fisk og skaldyr.

Hvad: Havefest på Skt. Petri
Hvor: Skt. Petri, Krystalgade 22
Hvornår: 28-30 august kl. 18-20
Hvor meget: 495,-
Hvordan: Læs mere her og find billet

Læs også: København har fået mellemøstlig restaurant i topklasse – sig goddag til DADA


Champagne- og østerssafari i Københavns Havn
Skift fyraftensfadøl ud med champagne, østers og sejlads i Københavns kanaler.

Theis Vine byder på to slags østers med to glas Champagne fra Mandois særligt udvalgt af deres sommelierer.

Sejladsen varer cirka en time og undervejs får I en guidet tur rundt i Champagne Mandois’ boblende univers.

Og så kan du naturligvis købe flasker fra Mandois’ sortiment til attraktive priser.

Vind to billetter til safari. Hop over i kommentarfeltet under denne artikels Facebookopslag og skriv, hvem du vil byde på champagne og østers.

Hvad: Champagne- og østerssafari i Københavns Havn
Hvor:
Afgang fra Ved Stranden, Stromma Canal Tours
Hvornår: Onsdag 28/8, afgang kl. 18
Hvor meget: Kr. 395,-
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Champagne og østerssafari PR Foto


Fem dages vinbar på Israels Plads

Besøg fx Theis Vines vinbar på festivalpladsen på Israels Plads fra onsdag 28. august til søndag 1. september, hvor du kan smage et udsøgt udvalg af vores vine, købe vine med hjem og få en snak om netop dit favoritvinhus.

Fra onsdag til søndag har vi særlige tilbud og udvalgte vine i fokus, ligesom vi serverer vine, der matcher til de mange spændende events, der finder sted i det store telt.

Søndag er lagt ekstra Mandois Champagne på køl, når vinderen af Årets Ret skal findes.

Hvad: Fem dages vinbar på Israels Plads
Hvor: Israels Plads
Hvornår: fra onsdag 28/8- søndag 1/9
Hvor meget: afhængig af, hvor meget vin du køber
Hvordan: Ikke nødvendigt at købe billet

Læs også: Restaurant lancerer brunch-bombe: Brunch med drinks og dessertbord ad libitum


Winemakers Dinner: Til bords med grevinden fra Tenuta Di Ghizzano
Italiensk aften i selskab med vinmager og grevinde Ginevra og hendes flotte Supertoscanere flankeret af otte retters italiensk dele-menu på The Market – Italian.

Aftenens økologiske Toscanavine fra Tenuta de Ghizzano præsenteres af grevinden selv, som fortæller om sin vingård Tenuta di Ghizzano og om, hvordan hun arbejder med biodynamik.

Tenuta de Ghizzanos økologiske vine belønnes næsten konsekvent med de eftertragtede tre fyldte glas (Tre Biccheri) i den italienske vinguide Gambero Rosso – senest topvinen Nambrot, som kun laves i begrænsede mængder.

Hvad: Winemakers Dinner: Til bords med grevinden fra Tenuta Di Ghizzano
Hvor: The Market Italian, Kristen Bernikows Gade 9-11
Hvornår: Tirsdag 27/8 kl. 18.30
Hvor meget: Kr. 995,-
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Kierkegaard og kølige bobler: Nu serverer Den Sorte Diamant vild luksusbrunch


Bourgogne-middag på Marchal
Få en helt unik mad- og vinoplevelse, når Theis Vine og Marchal inviterer til bourgogneaften med vinhuset Domaine de Bellene – til en uhørt god pris.

Aftenen foregår i de smukke rammer på d’Angleterres et-stjernede restaurant Marchal.

Menuen står bl.a. på søtunge med pistacie, hummer med tomat og basilikum og Mersault, grillet due og Vosne Romanee og Nuits Saint Georges – og mange flere skønne Bourgogne-vine fra anmelderroste Domaine de Bellene.

Hvad: Bourgogne-middag på Marchal
Hvor: Marchal, d’Angleterre, Kongens Nytorv
Hvornår: Søndag 25/8 kl. 19.00
Hvor meget: Kr. 1995,-
Hvordan: Fang billet her – der er kun få billetter tilbage

Læs også: Helt vildt lækkert: Cocktailbar har specialiseret sig i champagne-cocktails