MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

En gård kommer til byen: Ny restaurant popper up i Nordhavn

Af Rasmus Kramer Schou
Birkemosegaard Køkken hos The Audo PR Foto
Birkemosegaard Køkken hos The Audo PR Foto

Birkemosegaard er normalt et biodynamisk landbrug helt oppe på Sjællands Odde, hvor feinschmeckere og andre råvare-fans kan gå amok.

Om sommeren kan man tilmed besøge den populære sommerrestaurant under navnet Birkemosegaard Køkken.

Men de kan ikke holde sig tilbage, så de er taget til København med alle de bedste af årstidens råvarer under armen.

Læs også:  Snup en solskins-bid af Sydfrankrig når prisvindende kok popper op i Kødbyen

Birkemosegaard Køkken hos The Audo PR Foto

Jord-til-bord
Fra de biodynamiske marker på Sjællands Odde høstes de sidste kål og de første skud og skaber en vinter menu ,der viser hvad naturen har at gøre godt med på dagen.

Men andre ord: En ægte jord-til-bord restaurant.

Birkemosegaard Køkken er kun i byen i to måneder – fra nu og frem til 28. marts – og de har åbnet for gæster torsdag – lørdag.

Alt er lavet helt fra bunden og 100% økologisk/biodynamisk/vildt.

Læs også: Guide: Her er de bedste vegetarrestauranter i København

Birkemosegaard Køkken hos The Audo PR Foto

Restaurant i designer-omgivelser
Det hele serveret med dejlig vin i æstetisk smukke og inspirerende rammer på The Audo i Nordhavn.

The Audo er et nyt “hybridspace” for design og arkitektur samt kunstnerisk udtryk i Københavns Nordhavn,

Når vinteren må overgive sig for solen til påske og sommerhusgæsterne igen finder vej til spidsen af Odsherred er Birkemosegaard Køkken igen klar til at tage imod gæster på gården.

Birkemosegaard Køkken drives af parret Marie Hertz og Martin Kvedéris og køkkenchef er Riccardo Giraldo.

Læs også: Første i København: Ny yndlingsbar har avocado i ALT

Menuen byder blandt andet på:
Stenbiderrogn fra søer fanget i garn få hundrede meter fra gården, serveret med sæsonens bedste Alouette kartoffel og de første ramsløg.
Bagte rødder med bearnaise.
Salat af spæde rå kålskud med røget rørt mayonnaise.
Tatar af biodynamisk okse med syltet trumpet kantarel og overvintret radicchio.
Svigerfars feta med rødbede og solbær sumac.
Egen charcuterie af søsters gris; Pancetta, Lardo og Prosciutto kogt i cider.
Vinterporre confiteret i egen top, friskost, rugkrumme og siciliansk tarocco appelsin.
Frisk dansk gedeost med fermenteret honning og solbær.
Tærte af blodappelsin, creme fraiche.

Læs også: Her er Bib Gourmand restauranterne i København 2020

Hvad: Birkemosegaard Køkken pop up
Hvor: The Audo, Århusgade 130, Nordhavn
Hvornår: Torsdag-lørdag frem til 28. marts
Hvordan: Læs mere lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Birkemosegaard Køkken hos The Audo PR Foto

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien