Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Kokke-battle: Anders & Anders kæmper hos Timm Vladimir

Af Rasmus Kramer Schou
Timm Vladimir som vært på et tidligere Late Night Cook Off.
Timm Vladimir som vært på et tidligere Late Night Cook Off.

Glem Lord of the Rings, glem slaget ved Waterloo – årets største episke køkkenslag sker i Valby nu på fredag – og du kan komme med ganske gratis.

Timm Vladimirs Køkken lige på Valby Station er en af byens klart mest populære kokkeskoler. Deres Late Night Cook Off koncept trækker også altid fulde huse.

Nok endnu mere på fredag d. 30. november, hvor de to populære podcast-værter Anders Breinholt og Anders Lund Madsen er blevet lokket i køkkenet til en kamp på kulinariske kræfter.

Læs også: Så er den her: Risalamande isen

Ingen af dem er efter sigende toptunede i et køkken, så forvent den svenske kok fra Muppet Show møder Snøvsen i en dyst, hvor de til gengæld nok skal få krydret lattermusklerne hos publikum.

Succeskriteriet er efter sigende, at Anders Lund ikke falder i søvn under konkurrencen, og at ingen skærer sig mere end det er forsvarligt.

Deres podcast bliver i øvrigt optaget i løbet af aftenen, og all time great lydmand, Henning er ikke afvisende overfor at smage fisk, hvis en af de to Anders’er udfører et mirakel.

Læs også: Triumf: Det Danske Kokkelandshold henter dobbelt guld

Håneret
Late Night Cook Off er en tilbagevendende konkurrence i Timm Vladimirs Køkken – mest for sjov, men endnu mere om håneret, og normalt er det landets topkokke, der duellerer.

Anders og Anders får hver en række råvarer, som de indenfor en time skal forvandle til så mange velsmagende retter som muligt foran dommerpanelet.

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs

Imens kokkene arbejder intenst – eller skøjter rundt – er cocktailstemningen som regel yderst løssluppen med tilråb og fri heckleri fra publikum.

Timm Vladimirs Køkken åbner dørene kl. 21.30 – hvor baren er åben- med både hjemmebryggede øl, svedige cocktails og pumpende beats.

HUSK: Da Anders & Anders er et yderst populært line-up, kan der komme mange mennesker til denne event, og derfor kan det ikke garanteres, at der er plads til alle.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Hvad: Anders & Anders Late Night Cook Off
Hvor: Timm Vladimirs Køkken, Skolegade 19, Valby
Hvornår: Fredag d. 30. november. Dørene åbner kl. 21.30
Hvor meget: Gratis entré

Annonce
Julefrokost catering – Se vores store udvalg af julemenuer her

Del artikel

Andre læser også