MigogKbh: Anders Hemmingsen om tidslomme på Amager og egne testikler i creme

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Selfie: Anders Hemmingsen
Selfie: Anders Hemmingsen

Anders Søby Hemmingsen, 32 år, Instagram-humorkonge og selvskabt #influenza med små 700.000 følgere.

Udgav for få uger siden bogen ”Hemmingens Billedbog” med sjove, skøre og helt langt ude billeder og beskeder fra almindelige danskere.

I taler med mig, fordi…

Jeg er stor på Instagram. Altså det kan nemt komme til at lyde selvsmagende, men jeg tænker, at I – ligesom mange andre – er super nysgerrige på at snakke med en mand, der kan leve af at være på Instagram. Det er sgu også lidt mærkeligt.

Og så taler I med mig, fordi I har inviteret mig i Grøften i Tivoli. Du hører mig aldrig sige nej til skipperlabskovs.

Læs også: Guide: De her fede juleting SKAL du opleve i København

Hvis jeg skulle vise essensen af København i en post på Instagram…

Så ville det være et billede af folk, der står i kø til dumme ting. For eksempel Juno Bakery på Østerbro. Eller Gasoline Grill.

Altså forstå mig ret, det er jo mega lækre kardemommesnurrer og burgere du kan få de steder.

Men det er bare meget københavneragtigt at stå i kø til ting. Sådan så andre rigtig kan se, at du ved, hvad der sker. At du har fingeren på pulsen.

Så prøver jeg at være cool og unik, og så står der en anden hipster som mig selv med kasket og tatoveringer i køen lige foran. Så føler jeg mig dum.

Læs også: Guide: De her 10 nye restauranter skal du kende i København

MigogKbh har det…

Godt. Jeg synes, at vi har det godt.

Altså, jeg kan mærke, at København nogle gange stresser mig lidt, men det er måske også fordi, at jeg bor lige ved Danmarks mest trafikerede lyskryds ved Vester Søgade og Gyldenløvesgade, hvor Åboulevarden løber over i H.C. Andersens Boulevard.

Måske er det også derfor, at jeg godt kan lide at søge ud af byen. Jeg er opvokset i Værløse og kan faktisk godt lide at komme ud til forstadslivet og koble af.

Det bedste ved København er, at her er så mange forskellige typer. Nogle mennesker har boet her i hundrede år. Andre er helt friske jyder fra toget. Og så er der masser af turister.

Jeg kan godt lide energien fra alle de mennesker. De er med til at skabe et stort kulturliv med plads til alle.

Omvendt kan også være det værste ved byen: At der er for mange mennesker.

Altså, I know at vi ikke bor i New York, men alligevel kan det nogle gange godt føles som om, at der er for mange mennesker på for lidt plads i København.

Læs også: Villavej går AMOK i julelys

Hvis jeg havde frit valg, ville jeg bo…

I en kæmpe villa midt på Frederiksberg. Det kunne da være mega hyggeligt.

Måske har jeg bare set for meget ’Klovn’, men jeg har en forestilling om det der Frederiksbergunivers, hvor man bare åbner døren og siger ”dav dav” til hinanden.

Sidst jeg var ude at spise var på…

All-inclusive buffet i La Palma med buffetarmbånd og 90% gamle mennesker omkring mig.

Men altså, det er der ikke meget København over. Ellers har jeg været på MASH i Rungsted. Det tæller vel også, for de har flere restauranter inde i byen.

Der smagte jeg Kobekød for første gang. Altså bare i små mængder. Det smagte virkelig super.

Og så synes jeg, at et sted som Rungsted er lidt sjovt.

En slags forstad med en helt særlig og snobbet nordsjællandsk vibe, som der er humor i. Altså ikke noget ondt, men jeg elsker at tage pis på Hellerup og den slags steder.

Men det var koldt og mørkt den aften, og det føltes varmt og hyggeligt at være der. Jeg følte, at jeg havde stedet for mig selv.

Læs også: Åbner snart: Restaurant Alchemist i København bliver verdens vildeste restauant

Næste gang jeg skal ud at spise, vil jeg prøve…

 Guldkroen. Der har jeg ikke været endnu. Jeg gad fandme godt noget Fernet Branca og nogle tarteletter. Det lyder som en vidunderlig kombination.

Og så har jeg lidt på fornemmelsen, at Umut er en god ven, jeg bare ikke har mødt endnu.

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs

Hvis jeg går en tur i København, elsker jeg at gå…

Det lyder virkelig kliché, men jeg elsker at gå rundt om Søerne.

Jeg elsker at kigge på mennesker og prøve at spotte, hvem der er på deres første date, anden date og så videre.

Jeg ved godt at det lyder lidt stalker-agtigt, men jeg prøver at forestille mig, hvad de snakker om. Hvorfor går de her mennesker tur lige nu? Hvem er de?

Og så er området ved søerne også lidt forfærdeligt på en spændende måde. Totalt fyldt med caffe latte-mennesker og løbetyper.

Men det er lidt, som jeg har det med Rungsted. Og Randers for den sags skyld. Steder med mennesker og historier, man kan lave sjov med.

Der skal sgu være lidt balance i det hele.

Læs også: Det skal prøves: Så er der champagne-bingo i København

Hvis jeg skal nævne tre ting, du ikke må gå glip af i København, er det…

Flyvergrillen ude ved lufthavnen. Deres grillmad er genial, og tiden er gået i stå på den fede måde.

Jeg elsker at kigge på folk, der står helt koncentrerede med deres kikkerter og spotter fly. Der er en stemning som intet andet sted i byen.

Så er der McDonalds en lørdag nat, hvor folk er skide stive. Det er en oplevelse for sig. Der er en vild stemning i køen, og folk bruger ventetiden på at snave, at småslås og alt derimellem.

Jeg modtager mange billeder fra McDonalds taget klokken bæ om natten efter en bytur.

Det skulle nok være den på Kongens Nytorv, og så skal man huske selv at være lidt fuld for at kunne holde ud at være der.

Tredje ting er Zoologisk Have. Jeg er ambassadør for en wannabe-lama, der hedder Gonago. Det er ikke en rigtig lama, men noget andet.

Den er placeret bagerst i haven sammen med nogle forvoksede marsvin og får ingen opmærksomhed.

Jeg elsker at kunne booste den og give Gonago lidt kærlighed.

Og så er Zoo også et sted fyldt med gode barndomsminder.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 10 bedste pizza

Min mærkeligste oplevelse i København var…

 Da jeg fik ondt i den ene klunke for et halvt års tid siden. Jeg skulle have det tjekket ud på en klinik i Pisserenden. Et særligt sted, der havde en fancy røntgenmaskine.

Jeg var fucking nervøs for, hvad det kunne være. Følelserne sad helt uden på kroppen.

Så kom ham, der skulle tage røntgenbilledet. En ældre herre. Han bad mig tage bukserne af, smurte mine testikler ind i creme og satte apparatet til at køre.

Så kigger han på mig og siger: ”Jeg har sendt et billede ind til din Instagram”.

Det var så akavet. Helt vildt. Men alligevel meget fedt at få punkteret nervøsiteten i situationen.

Jeg skal hilse at sige, at mine klunker har det helt okay den dag i dag.

Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

De frække og de kedelige: Danmarks frækkeste by 2019 er kåret

Skrevet af: Redaktionen

Skandinaviens førende webshop inden for sexlegetøj har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019.

Nu kan den danske webshop Sinful afsløre en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv, der i år har fået en mere bæredygtig tilgang.

Hvor bor de frækkeste danskere? Hvem køber mest bæredygtigt sexlegetøj?

Hvad er navnene på de personer, der køber mest sexlegetøj? Og hvor mange kilometer dildo har danskerne købt i 2019?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Sinful besvarer efter de har analyseret alle årets ordrer.

Aalborg topper – men Valby er med

Lad os bare tage den lige på og hårdt. Valby er helt med i toppen, når det gælder Danmarks frækkeste byer.

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg dog den frækkeste by i Danmark.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby, på en syvendeplads, repræsenterer Sjælland.

For andet år i træk ligger årets kedeligste by i whiskybæltet. Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj.

De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Her ligger Valby nummer 17.

Danskerne køber mere bæredygtigt sexlegetøj

Med en stigning på over 60 procent inden for bæredygtigt sexlegetøj, har danskerne for alvor fået øjnene op for, at man sagtens kan nyde de frække nattetimer i den grønne ånd.

Hos Sinful er det netop kategorien med de bæredygtige produkter, der er steget mest i løbet af hele året.

“Vi kan tydeligt mærke, at der har været en stigende interesse for vores bæredygtige produkter. Det gælder både genopladelige vibratorer, dildoer, penisringe og onaniprodukter til mænd, men også økologisk glidecreme og massageolie,” fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful.

Det er især indbyggerne i Esbjerg, der er vilde med Sinfuls bæredygtige produkter.

Faktisk er Esbjerg den by, hvor der er blevet købt mest bæredygtigt sexlegetøj sammenholdt med antallet af indbyggere.

På anden- og tredjepladsen kommer henholdsvis Jyllinge og Valby, mens ingen fynske byer er repræsenteret blandt de 30 mest bæredygtige byer.

Litervis af glidecreme og kilometer lange dildoer

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv.

Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful.

Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille.

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Året Der Gik 2019.

Perfekt julegave til feinschmeckere: Ny gin er lavet med caviar

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Gin har opnået den helt store revival de seneste år.

Der bliver brygget voldsomt mange forskellige smage, de såkaldte botanicals, men nu er der en helt ny gin, der rammer København.

For første gang nogensinde i Danmark er en gin nemlig destilleret med baerii-caviar.

Læs også: Jul på Byens Kro: Hvem er klar til dødsgløgg med finsprit

Caviar gin fra ROGN PR Foto

100 flasker til salg

Og hvorfor egentlig ikke.

Caviar er efterhånden blevet en næsten-standard på mange restauranter og gæsterne har fået øjnene – og smagsløgene – op for den klassiske delikatesse.

Der er således også skudt flere forskellige caviar-producenter op.

En af de mest succesfulde er ‘ROGN’, som er blevet flere gourmetkokkes foretrukne mærke.

Læs også: Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner: Serverer 100 forskellige øl i 70 meter lang bar

Caviar fra ROGN PR Foto

Lavet på Præstø

Og det er lige præcis ROGN, der i samarbejde med Radius Distillery i Præstø lancerer en caviar-gin

“I udlandet har man eksperimentet med caviar-infused gin, men det er første gang, i hvert fald i Danmark, at man destillerer en gin med baerii-caviar,” fortæller Alex Klemensen, manden bag ROGN:

“Ginnen blev undfanget som en skæg idé, et eksperiment, som har vist sig at fungere.

Baerii-caviaren tilfører nemlig især salt og fedme til ginnen, som omvendt giver modspil til caviaren med den relativt høje alkoholprocent.”

Ud over smagen af caviar, så kan man finde smagsnoter af æbler, citron-timian og kørvel.

Der er indtil videre produceret 100 flasker, som forhandles hos HAV i Torvehallerne– senere, når folkene bag ROGN og FANGST åbner butik i Kødbyen, vil det også blive muligt at købe ginnen dér.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Hvad: Caviar-gin
Hvor: HAV i Torvehallerne
Hvor meget: 450,- for en flaske
Hvordan: Læs mere her

Dansk likør-succes: Se de spændende opskrifter på lækre jule- og nytårsdrinks

Skrevet af: Michael Qureshi

Efter i flere år at have gemt sig bagerst i barskabet er likøren nu igen kommet frem i lyset.

Det mærker man hos Queens of Denmark, der i dag forhandles i flere end 120 vinbutikker over hele landet heriblandt i Hovedstaden, og som har vundet flere internationale priser for de økologiske produkter.

Imponér familien og vennerne med lækre jule- og nytårsdrinks

Med de lækre økologiske likører fra  Queens of Denmark, åbner der sig en helt ny verden, når du skal lave drinks, konfekt, sovsen til din risalamande eller andre af julens mange lækkerier.

I forbindelse med julen har Queens of Denmark samlet en masse jule- og nytårsdrinks, hvor der indgår likør – nogle er nyfortolkninger, andre er mere klassiske drinks.

Hvad siger du eksempelvis til en “Solbær Sour”, “Hyldeblomst Spritz”, “Hot Queen”, “Black Tonic” og sågar en “Julesangria” og ”Snapsen alle kan li’”:


”Snapsen alle kan li’” består af 3 cl snaps, 2 cl Queens Solbær og 10 cl tonic. Fyld et glas med isterninger og mix langsomt snaps, Queens Solbær og tonic.

Smager af sommerens bær og frugter

Queens of Denmark er økologisk danskproduceret likør og findes i fire varianter: Hyldeblomst, solbær, jordbær samt æble og kvæde.

Bag serien står 42-årige Titte Skotlander, der med en smittende passion for smage og spiritus har skabt Queens of Denmark med udgangspunkt i de bær og frugter, hun finder i sin egen baghave.

I dag er produktionen dog for længst flyttet hjemmefra, men hendes lidenskab for likøren er stadig den samme.

MigOgKbh har snakket med Titte Skotlander og fået hendes bedste fif til, hvordan du anvender likør i dine drinks.

Hvorfor tror du likørens popularitet er steget i løbet af de sidste par år?

“Der er en gastronomisk bølge på mange planer i Danmark, der ikke kun handler om mad, men også alkohol: Alt er blevet genopfundet fra de gode gamle dage – fra frikadeller til smørrebrød og likør – i det nye nordiske køkken.

Der er jeg gået ind og taget likøren seriøst. Industrialiseringen har betydet at mange likører på markedet er syntetiske og oversøde, men jeg har taget likøren under kærlig behandling og brugt ordentlige og økologiske råvarer.

Det begynder folk godt at kunne forstå, men de skal introduceres for det på ny, da mange har haft en dårlig oplevelse med likør.”

Hvad er det særlige, som likør kan?

“Oprindeligt er langt de fleste klassiske cocktails baseret på spiritus, citron- eller limesaft og noget sødt, f.eks. sukkersirup. Likøren kan bruges i stedet for sirup og det gør den superanvendelig.

Man kan også let eksperimentere med Queens i drinks, man allerede laver derhjemme – f.eks. i en ”gin og lemon” eller ”dark and stormy”. Det smager fantastisk godt, det er nemt – og så bliver de klassiske drinks bare endnu mere festlige af det.”

Hvordan vil du beskrive dine likører?

De smager rigtigt meget af det, der står på flasken. Står der jordbær, smager de af jordbær, fordi der er kun jordbær, sukker og spiritus i – intet andet. Og så har de en fin balance mellem syre og sødme.

Det er økologisk; der er ingen tilsætningsstoffer. Det smager som når man selv laver det.”

Hvis du skulle anbefale en personlig favorit drink at bruge likøren i, hvad skulle det være?

Jeg ville bruge solbær-likøren med hvidvin eller mousserende hvidvin. Det er en sindssyg god velkomstdrink, som alle kan lave, og den passer også til både julen og nytårsaften.”

Find alle opskrifterne her

Du kan se her, hvor du finder den nærmeste forhandler

Se en professionel bartender give gode tips på Youtube herunder